Dordrecht Pakt Uit 2022
Inspiratie & tips

Stad op Stelten tijdens
Dordrecht Pakt Uit

Zaterdag 24 en zondag 25 september is het weer zover: dan organiseren de ondernemers van de binnenstad Dordrecht Pakt Uit, een uniek evenement door de hele binnenstad! Ook deze editie kun je weer veel leuks verwachten dus schrijf deze data vast in je agenda. De afgelopen jaren trok het evenement duizenden extra bezoekers naar de stad. ‘Het leuke aan Dordrecht Pakt Uit is dat er van alles te beleven is’, vertelt Andrea Klingler, mede-organisator van het evenement.

Winkeliers pakken uit met leuke acties, proeverijen, workshops, demonstraties, muziek en modeshows. Zo kun je in elke straat iets bijzonders ontdekken, proeven, shoppen of ervaren.

Boordevol leuke winkels

‘We dagen bezoekers uit om ook eens winkels binnen te stappen waar ze normaal nooit komen. Want de Dordtse binnenstad zit boordevol leuke, bijzondere en verrassende winkels. Mensen houden vaak vast aan de winkels die ze al kennen en daardoor missen ze zoveel leuks. Daar brengen we graag verandering in.’

Dordrecht Pakt Uit Stadhuis

Spectaculaire acts

‘Dordrecht Pakt Uit is een feestje voor de Dordtenaren, maar we merken dat er ook veel bezoekers van buiten de stad komen. Super leuk natuurlijk’, vertelt Andrea. ‘En ook deze editie wordt weer bijzonder want we zetten letterlijk en figuurlijk de stad op stelten! Naast heel veel bijzondere activiteiten en acties in de winkels komen er spectaculaire acts naar de binnenstad. Steltlopers uit binnen- en buitenland vertonen hun kunsten in de binnenstad. Dat wordt een geweldig spektakel!

 

Dordrecht Pakt Uit steltlopers

Dordt in de Mode

Op zondag zijn de nieuwste modetrends te bewonderen. Die dag staan de vele Dordtse modezaken in de spotlights. Op de Sarisgang is een 300 meter lange catwalk te bewonderen waarop de nieuwste collecties geshowd worden. Tussen 13.00 en 16.00 uur ontdek je welke mode-items komend najaar niet in je kast mogen ontbreken. Er is zowel herenmode, damesmode als kindermode te zien en ook trendy accessoires zullen niet ontbreken.

Alles over Dordrecht Pakt Uit
Dordt in de Mode Dordrecht

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Uitgelichte afbeelding reel Bluebirds
Nieuws
Video's
Winkelen

Nieuwe winkel: Bluebirds in the Backyard

18 april 2024
Huis Arrest winkelen interieur Vriesestraat centrum Dordrecht (1)
Blogs
Eten & Drinken
Nieuws
Winkelen

Nieuws uit de stad #29

16 april 2024
Biesboschcentrum - Wandelen Griendmuseumpad 1
Blogs
Fietsen
Kids
Natuur
Wandelen

Natuur ontwaakt

10 april 2024
Uitgelichte afbeelding reel Lentezon
Eten & Drinken
Nieuws
Video's

Genieten van de lentezon!

09 april 2024
Stadshotel Steegoversloot Christa's lunchen eten drinken horeca overnachten centrum Dordrecht
Doe
Evenement & activiteiten
Nieuws
Ontdek

NIEUW: Dordrecht Maggezien #1

03 april 2024
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Evenement in zícht!

01 april 2024