Rebel Rebel vega horeca terras Dordrecht - web
Inspiratie & tips

Nieuws uit de stad

Met de zomer in aantocht hebben we een zonnig en warm vooruitzicht. Naar De Elzen bijvoorbeeld voor een sportieve skatetocht. Of strijk neer op het gloednieuwe terras van Rebel Rebel met uitzicht op de Nieuwe Haven. De keuze is reuze in de binnenstad.

Alle reden om lekker naar buiten te gaan.

Stap op je skates

Met je haar in de wind langs de oer-Hollandse polders. Alleen het geluid van je skates is nog te horen. Ruimte, polders, dijken en uitdaging; dat is skaten in het buitengebied van Dordrecht, met mooie skateroutes in de Elzen. Op het Eiland van Dordrecht zijn twee bewegwijzerde skateroutes uitgezet, aangegeven met speciale skatebordjes. De bordjes zijn bevestigd op lantaarnpalen of onder verkeersborden en zijn zowel geschikt voor beginners als gevorderden. Je kunt kiezen voor 10 (de blauwe route) of 20 kilometer (de rode route) of de routes combineren voor een lekkere lange route van 30 kilometer. Zet voor de zekerheid de routes op je telefoon, dan lukt het zeker. Als je parkeert bij De Viersprong zie je de bordjes vanzelf.

Skateroutes
Skaten park

Rebel Rebel: de nieuwe (vegan) place to be

Op Koningsdag was de spetterende opening van Rebel Rebel. In vier maanden tijd hebben de trotse eigenaren Danielle Vol-van der Holst en Timothy van der Holst de oude Pablo’s Cantina omgetoverd tot een ruim en sfeervol café-restaurant. Met pooltafel, biljart en flipperkast, inclusief een heerlijk terras aan de Nieuwe Haven. Bij Rebel Rebel komt de liefde van de twee voor lekker vegan eten én muziek samen. Alleen al de rebelse menukaart is om te watertanden. Denk aan een Engels ontbijt, kapsalon, worteltaart, soft ijs, Flammkuchen, alle versies van ‘Gebrouwen door Vrouwen’, een borrelgarnituur, shakes en nog veel meer. Muziekliefhebbers halen hun hart op tijdens de DJ-avonden. “Er is duidelijk behoefte aan”, vertelt Danielle enthousiast. “Het is nu al bizar druk, heel erg leuk. En het wordt alleen nog maar leuker.”

Meer Rebel Rebel
Rebel Rebel vega horeca terras Nieuwe Haven Dordrecht klein

Meer nieuws uit de stad!

Bekijk alles
Biesboschcentrum Dordrecht - Seizoensopening - Stenen Keet geopend
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids
Natuur

Seizoensopening Biesboschcentrum Dordrecht

28 maart 2024
Eten & Drinken
Nieuws
Video's

Paastip: Olala Chocola

26 maart 2024
Koens Brood Dordrecht
Nieuws

Nieuw in de Stad: Koen's Brood

22 maart 2024
Voorstraat Noord wandelen winkelen stel Pictura binnenstad lente Dordrecht
Blogs
Cultuur
Evenement & activiteiten

Pictura bestaat 250 jaar

19 maart 2024
Lichtspoor Biesbosch Biesboschcentrum Dordrecht
Blogs
Evenement & activiteiten
Kids

Tips voor het Paasweekend

14 maart 2024
Uitgelichte afbeelding reel XSaraLou
Nieuws
Video's
Winkelen

Nieuwe hotspot: XSaraLou

06 maart 2024