Dordrecht Pakt Uit

Een feestje in de winkels in de binnenstad

Zet zaterdag 18 en zondag 19 september vast in je agenda! Want dan pakken ondernemers in de Dordtse binnenstad uit! Met proeverijen, leuke acties, bijzondere activiteiten en verrassingen in de winkels en horeca. Twee dagen vol proeven, ontdekken en beleven! Laat je verrassen in onze mooie binnenstad en ontdek winkels waar je nog nooit geweest bent. Ondernemers maken er een feestje van dus kom gezellig shoppen en genieten.

Op deze website vind je een greep uit de vele bijzondere acties. Maar het leukste is natuurlijk om je te laten verrassen!

Acties en activiteiten

Dordrecht Pakt Uit betekent weer extra veel winkelplezier in binnenstad. Op zaterdag en zondag creƫren de winkeliers en horeca extra sfeer en hebben leuke acties en activiteiten in petto. Kom je ook?

Bekijk alle acties en activiteiten

Dordt Vlogt neemt een voorproefje bij de deelnemers.

Circus Royal

Circus Royaal steunt de Dordtse ondernemers met toffe circusacts tijdens Dordrecht Pakt Uit! Kijk je ogen uit bij de steltlopers, jongleurs, diaboloartiesten, clowns en de acts van de kinderen van de Circusschool. Je vindt ze zaterdag en zondag door heel de binnenstad.

Open Monumentendagen Dordrecht Het Hof van Nederland

Citygames DRIJF Dordrecht

Blijf op de hoogte via Facebook

Miniatuur Dordt Vlogt Dordrecht Pakt Uit 2021
Vlogs

Dordt Vlogt met Dordrecht Pakt Uit

14 september 2021

Ook leuk: Dordtse Rommelroute