Jumbotron Dordrecht Pakt Uit steltlopers centrum Dordrecht

Dordrecht Pakt Uit

Eind september is er weer een grote editie van Dordrecht Pakt Uit. Zet zaterdag 23 en zondag 24 september in je agenda,  dan pakken diverse Dordtse ondernemers weer uit en is het feest in de stad!

Van proeverijen tot acties

De ondernemers van de Dordtse binnenstad pakken uit tijdens Dordrecht Pakt Uit! Twee dagen vol acties, proeverijen, activiteiten en allerlei verrassingen staan op het programma. Met op de zaterdag lekker veel entertainment en op de zondag is er Dordt in de Mode, waarbij groots uitgepakt wordt met de nieuwste collecties van winkels die op een lange catwalk aan de Sarisgang en op het Statenplein te zien zijn. De najaarscollectie kan hier eens goed onder de loep worden genomen! Niet alleen voor dames, maar ook voor heren en kinderen. Altijd een trekker, want hier ontdek je de nieuwste trends.

Dordrecht Pakt Uit steltlopers

Voor iedereen iets te doen!

Er is dankzij organisator Promotie Ondernemers Binnenstad Dordrecht (POBD) van alles te beleven en te zien in de stad. Wat dacht je van heuse tekenfilmfiguren die het centrum letterlijk en figuurlijk op stelten zetten? Een mooie knipoog naar het The Big Draw Festival, dat dit weekend ook plaatsvindt. Laat je kinderen tekenfiguren natekenen, om mee te doen met een wedstrijd. Maar er is meer. Winkeliers maken er een feestje van voor alle klanten en bezoekers. Extra leuk van deze dagen is dat je binnen kunt stappen bij nieuwe winkels en zo zaken kunt ontdekken waar je nog niet bent geweest of waar je normaal gesproken niet snel komt. Lekker rondstruinen: dat is het devies van Dordrecht Pakt Uit!

Dordrecht Pakt Uit 2022