Dordrecht Pakt Uit Stadhuis

Dordrecht Pakt Uit

Zet zaterdag 24 en zondag 25 september in je agenda. Dan is het feest in de binnenstad en pakken Dordtse ondernemers uit. Met proeverijen, leuke acties, bijzondere activiteiten en verrassingen in de winkels en horeca. Een weekend vol proeven, ontdekken en beleven!

Laat je verrassen in de mooie binnenstad en ontdek winkels waar je nog nooit geweest bent. Ondernemers maken er een feestje van dus kom gezellig shoppen en genieten.

Acties en activiteiten

Dordrecht Pakt Uit betekent weer extra veel winkelplezier in de binnenstad. Op zaterdag 24 en zondag 25 september creëren de winkeliers en horeca extra sfeer en hebben leuke acties en activiteiten in petto. Zien we je het weekend van 24 en 25 september?

Bekijk alle acties en activiteiten
Dordrecht winkelen centrum

Dordrecht op stelten!

Deze editie van Dordrecht Pakt Uit wordt de stad letterlijk en figuurlijk op stelten gezet! Naast de gezelligheid in de stad en alle leuke acties en activiteiten, komen er ook spectaculaire acts naar de binnenstad. Steltlopers uit het binnen- én buitenland geven de binnenstad extra sfeer. Het belooft een super spektakel te worden!

Dordrecht Pakt Uit 2022

Dordt in de mode

Zondag 25 september staat helemaal in het teken van Dordt in de Mode! Er zijn veel modewinkels in Dordrecht en zij staan zondag in de spotlights. Op de Sarisgang is een catwalk van wel 300 meter waarop je tussen 13.00 en 16.00 uur de nieuwste modetrends kunt bewonderen. Aan iedereen is gedacht: herenmode, damesmode, kindermode én trendy accessoires worden geshowd! Na deze dag ben je weer helemaal op de hoogte van alle hippe najaar trends.

 

Dordt in de Mode Dordrecht

Nieuwsgierig geworden?
Bekijk hier alvast een voorproefje van Dordrecht Pakt Uit!