Carpaccio is meer dan een voorgerecht. (Bijna) iedereen vindt carpaccio lekker. Met deze uitgangspunten startte Kesslee Kasius (Mr. Carpaccio voor vrienden) CarpacciYo. Het is een mooi verhaal. De liefde voor carpaccio zat er altijd al in bij Kesslee, die waar mogelijk carpaccio bestelt en eet. Met zijn baas bij het Rotterdamse caférestaurant Ferry had hij het er wel eens over om carpaccio te gaan bezorgen. Want waarom wel pizza en geen carpaccio terwijl dat superlekker is? Grappig natuurlijk, maar toen brak corona uit en alles ging op slot zo ook Ferry. Ga het maar proberen, zei zijn baas. Kesslee ging aan de slag en wat hij eigenlijk al wist, omdat iedereen carpaccio lekker vindt, gebeurde. Het ging als een trein. Het liep zelfs zo goed dat zijn baas inmiddels zijn compagnon is.
“CarpacciYo is een verwenmoment voor iedereen”, vertelt Kesslee enthousiast. “We hebben een uitgebreide keuze uit carpaccio van kip, rundvlees, zalm en bieten, ook in wraps en salades en geschikt voor lunch en hoofdgerecht. Het succes van Rotterdam hebben we meegenomen naar Dordrecht. Dit is onze eerste echte zaak en het gaat ook hier al supergoed. ” CarpacciYo in Dordt: it’s a wrap!