Locaties

Gert Jan de Kaasboer

Ben je op zoek naar een lekkere binnenlandse of buitenlandse kaas, dan zit je goed bij Gert Jan de kaasboer aan de Vriesestraat. Hier is alles te vinden op het gebied van kaas – van een heerlijke borrelplank, en kaasfondue tot een smakelijke kaas voor ontbijt, lunch en meer.

Als je wilt, kun je bij je kaas van Gert Jan de kaasboer ook nog eens een passend advies krijgen over wat je er het best bij kunt eten of drinken. Kaas kun je eigenlijk altijd wel inpassen in je gerecht. Bijvoorbeeld bij een voorgerecht, hoofdgerecht of nagerecht. En wat dacht je van kaas als tussendoortje of als borrelhapje? Met een stukje kaas zit je altijd goed voor je gasten. En voor jezelf!

Gert Jan de kaasboer is niet meer weg te denken uit het centrum van Dordrecht, want de zaak zit al bijna 20 jaar in het stadshart. Gert Jan de kaasboer is in 2009 en 2011 uitgeroepen tot ‘Beste Kaasspeciaalzaak van Nederland’ en gaat nog altijd onverminderd en met veel enthousiasme door met het aanbieden van kwaliteitskazen aan de klanten.

Vergelijkbare locaties

Chocolatier
Kaaswinkel

De Kaasstolp

Bagijnhof 66