Locaties

House of Beauty

House of Beauty is al 15 jaar een begrip in Dordrecht op het gebied van verzorging van top tot teen. De specialisten van de schoonheidssalon aan de Vriesestraat staan zeven dagen per week klaar om klanten te verwennen. Dat kan op allerlei gebieden.

Zo biedt House of Beauty een schoonheidsbehandeling aan, is er een kapsalon waar onder meer gekozen kan worden voor een knip- of verfbeurt, kunnen klanten terecht bij de pedicure – ook wanneer zij diabetes hebben – en kan er gekozen worden voor nagelstyling. Dat is nog niet alles, want wil je permanente make-up laten aanbrengen, dan is dit ook mogelijk bij House of Beauty, net als harsen/waxen, hairexstensions, microneedling, chemische peeling, acnébehandelingen, massages, wimperextensions, tanden bleken en meer.

De keuze aan mogelijkheden is heel breed bij House of Beauty. Dus voor alles op het gebied van schoonheid kun je hier terecht, op één plek, middenin het centrum van de stad. Wel zo handig, aangezien je zo maar op één locatie hoeft te zijn om je uiterlijk weer even een boost te geven. Niet voor niets is House of Beauty al jarenlang dé schoonheidssalon van Dordrecht!

Vergelijkbare locaties

Kappers

The Barber Place

Voorstraat 252A
Kappers

Haar Toko

Grote Spuistraat 11
Kappers

Kapperazzi

Statenplein 89
Kappers
Verzorging
Winkels

Figaro1967

Keizershof 1
Kappers

KB-shop

Voorstraat 252
Kappers

Knipoog Kapper

Varkenmarkt 158