Locaties

KHOTINSKY

KHOTINSKY is een bijzonder grand café met een unieke uitstraling, gesitueerd in het Energiehuis. Met het open en gastvrije karakter is het dé ontmoetingsplek bij uitstek. Geopend voor zowel lunch, diner als borrel. Of kom langs voor een heerlijke koffie gemaakt door één van de barista’s, lekker met een huisgemaakt stukje taart. Natuurlijk kun je ook terecht voor een goed glas wijn of een van de vele tapbieren. De chef-kok laat je kennismaken met eerlijke en verantwoorde producten. Er worden uitsluitend verse producten gebruikt die seizoensgebonden zijn met elk hun eigen unieke karakter. Of het nu gaat om een simpel fairtrade kopje koffie met eigen gemaakte appeltaart of een uitgebreid diner.

De ruimte van 450m2 met 15 meter hoge nok is omgevormd tot een hotspot met een stijlvolle en comfortabele inrichting waarbij de authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven. Er is een ongedwongen en warme sfeer wat best bijzonder is voor zo’n grote ruimte. Neem plaats op het podium, de centraal gelegen bar, comfortabele sits of lange leestafel, voor elke gelegenheid is er een fijne plek te vinden. En vergeet het terras niet! Aan de kant van de molen zit je hier heerlijk in het zonnetje.

KHOTINSKY is óók the place to be voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel, zakelijke lunch en ga zo maar door.

Vergelijkbare locaties

Bars
Diner
High tea
Internationaal
Italiaans
Lunch
Spaans
Terras

Restaurant Post

Johan de Wittstraat 128
Bars
Borrel
Diner
High wine
Lunch
Mediterraans
Stadstuin
Terras
Zaalverhuur & Partylocaties

BRUT Food & Wine Bar

Groenmarkt 121
Bars
Diner
Frans
Lunch
Terras

De Crimp

Visstraat 7
Bars
Diner
Frans
High wine
Lunch
Spaans
Terras

DOK Bar & Bites

Spuiboulevard 97e
Bars
Cafés

Brandstof

Noordendijk 148
Bars
Bezorgen & afhalen
Biologisch
Borrel
Diner
Internationaal
Lunch
Met kids
Ontbijt
Stadstuin
Terras

Restaurant Het Magazijn

Voorstraat 180