Locaties

KHOTINSKY

KHOTINSKY is een bijzonder grand café met een unieke uitstraling, gesitueerd in het Energiehuis. Met het open en gastvrije karakter is het dé ontmoetingsplek bij uitstek. Geopend voor zowel lunch, diner als borrel. Of kom langs voor een heerlijke koffie gemaakt door één van de barista’s, lekker met een huisgemaakt stukje taart. Natuurlijk kun je ook terecht voor een goed glas wijn of een van de vele tapbieren. De chef-kok laat je kennismaken met eerlijke en verantwoorde producten. Er worden uitsluitend verse producten gebruikt die seizoensgebonden zijn met elk hun eigen unieke karakter. Of het nu gaat om een simpel fairtrade kopje koffie met eigen gemaakte appeltaart of een uitgebreid diner.

De ruimte van 450m2 met 15 meter hoge nok is omgevormd tot een hotspot met een stijlvolle en comfortabele inrichting waarbij de authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven. Er is een ongedwongen en warme sfeer wat best bijzonder is voor zo’n grote ruimte. Neem plaats op het podium, de centraal gelegen bar, comfortabele sits of lange leestafel, voor elke gelegenheid is er een fijne plek te vinden. En vergeet het terras niet! Aan de kant van de molen zit je hier heerlijk in het zonnetje.

KHOTINSKY is óók the place to be voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel, zakelijke lunch en ga zo maar door.

Ook leuk voor jou?

Borrel
Diner
Lunch
Monumenten
Bioscopen

De Witt

Nieuwstraat 6062
Aziatisch
Sushi
Diner

Oishi & Oishi

Dubbeldamseweg Zuid 68
Bezorgen & afhalen
Internationaal

Wok-Kebab

Voorstraat 353
Pannenkoeken/Poffertjes
Terras

Ron's Poffertjessalon

Achterom 100
Bezorgen & afhalen
Fastfood
Koffiebar

Djuuz City Juice Bar

Vriesestraat 100
Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317