Locaties

KHOTINSKY

KHOTINSKY is een bijzonder grand café met een unieke uitstraling, gesitueerd in het Energiehuis. Met het open en gastvrije karakter is het dé ontmoetingsplek bij uitstek. Geopend voor zowel lunch, diner als borrel. Of kom langs voor een heerlijke koffie gemaakt door één van de barista’s, lekker met een huisgemaakt stukje taart. Natuurlijk kun je ook terecht voor een goed glas wijn of een van de vele tapbieren. De chef-kok laat je kennismaken met eerlijke en verantwoorde producten. Er worden uitsluitend verse producten gebruikt die seizoensgebonden zijn met elk hun eigen unieke karakter. Of het nu gaat om een simpel fairtrade kopje koffie met eigen gemaakte appeltaart of een uitgebreid diner.

De ruimte van 450m2 met 15 meter hoge nok is omgevormd tot een hotspot met een stijlvolle en comfortabele inrichting waarbij de authentieke kenmerken bewaard zijn gebleven. Er is een ongedwongen en warme sfeer wat best bijzonder is voor zo’n grote ruimte. Neem plaats op het podium, de centraal gelegen bar, comfortabele sits of lange leestafel, voor elke gelegenheid is er een fijne plek te vinden. En vergeet het terras niet! Aan de kant van de molen zit je hier heerlijk in het zonnetje.

KHOTINSKY is óók the place to be voor je verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel, zakelijke lunch en ga zo maar door.

Ook leuk voor jou?

Diner
Lunch
Fastfood

Bijzonder Frietwerk

Voorstraat 317
IJssalon

De IJswinckel Damplein

Damplein 1a
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Vega(n)
Diner
Lunch
Ontbijt

Rebel Rebel

Houttuinen 32
Lunch
Restaurants buiten het centrum
Terras
Nationaal Park de Biesbosch
Bed & Breakfasts
Vergaderlocaties

De Zuileshoeve

Merwelanden 39
Frans
Diner
Lunch
High tea
Terras

Aan de Spuihaven

Spuiboulevard 3