Locaties

Lades Smaakvol

Lades Smaakvol is specialist op het gebied van Modeaccessoires.

Kettingen, oorbellen, armbanden, veel leren tassen en een heel ruim assortiment sjaals tref je bij ons aan. Verder zijn er ook allerlei leuke cadeautjes van handgemaakt glaswerk. De dameskleding die we verkopen is gericht op de vrouw van nu: eigentijds, vlot, verzorgd en smaakvol en altijd prettig draagbaar.

Lades onderscheidt zich door het kleurrijke aanbod en het brede assortiment. We besteden erg veel tijd aan de inkoop van de artikelen en naast de Nederlandse producten die we verkopen, schromen we niet om voor net iets speciaals naar het buitenland te gaan, om zo weer bijzondere artikelen voor onze winkel te vinden.

Ook vinden we het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de omstandigheden waaronder geproduceerd wordt en dat er geen kinderarbeid verricht wordt. Voor zover mogelijk controleren wij hierop en vermijden wij verkoop van deze producten. En hoe leuk is het om in een winkel alles bij elkaar te kunnen vinden: een nieuwe outfit, met direct daarbij passende accessoires en een gave leren tas.

Bij Lades is het shoppen een beleving, waardoor je blij met je aankopen de winkel weer uitloopt. Graag tot ziens in onze winkel.

Vergelijkbare locaties

Damesmode

Jet's Favs

Vriesestraat 34
Damesmode
Herenmode
Jeans

JoJo Jeans

Grote Spuistraat 13
Damesmode
Schoenen
Tassen

Rockin'Items

Voorstraat 123
Damesmode
Lingerie & Badmode
Tassen
Woonwinkel

Amé Boutique

Nieuwstraat 52
Damesmode
Tassen

Bibliss Mode

Vriesestraat 74
Damesmode

People Like Us

Vriesestraat 69