Locaties

Lades Smaakvol

Lades Smaakvol is specialist op het gebied van Modeaccessoires.

Kettingen, oorbellen, armbanden, veel leren tassen en een heel ruim assortiment sjaals tref je bij ons aan. Verder zijn er ook allerlei leuke cadeautjes van handgemaakt glaswerk. De dameskleding die we verkopen is gericht op de vrouw van nu: eigentijds, vlot, verzorgd en smaakvol en altijd prettig draagbaar.

Lades onderscheidt zich door het kleurrijke aanbod en het brede assortiment. We besteden erg veel tijd aan de inkoop van de artikelen en naast de Nederlandse producten die we verkopen, schromen we niet om voor net iets speciaals naar het buitenland te gaan, om zo weer bijzondere artikelen voor onze winkel te vinden.

Ook vinden we het belangrijk dat er rekening gehouden wordt met de omstandigheden waaronder geproduceerd wordt en dat er geen kinderarbeid verricht wordt. Voor zover mogelijk controleren wij hierop en vermijden wij verkoop van deze producten. En hoe leuk is het om in een winkel alles bij elkaar te kunnen vinden: een nieuwe outfit, met direct daarbij passende accessoires en een gave leren tas.

Bij Lades is het shoppen een beleving, waardoor je blij met je aankopen de winkel weer uitloopt. Graag tot ziens in onze winkel.

Vergelijkbare locaties

Damesmode
Kindermode

Jet's Favs

Vriesestraat 34
Damesmode

People Like Us

Vriesestraat 69
Damesmode

Sylvera Damesmode

Voorstraat 316
Damesmode

Bahlmann Mode

Voorstraat 352
Damesmode
Herenmode
Jeans

The Stone

Bagijnhof 46
Damesmode
Herenmode
Kado & feestartikelen
Kantoorartikelen
Lingerie & Badmode
Openbare toiletten

Hema

Bagijnhof 15