Locaties

Mellow Yellow

Mellow Yellow aan de Blindeliedengasthuissteeg is een van de eerste tweedehands dameskledingwinkels die zich in Dordrecht vestigde. De zaak opende haar deuren in 1982. Het begon allemaal als wenskaartenwinkel en in 1995 werd er overgeschakeld naar tweedehands kleding.

Bij Mellow Yellow wordt bijna nieuwe kleding verkocht en ook schoenen maken deel uit van het tweedehands aanbod. Deze kleding en schoenen worden gebracht door inbrengers; zij ontvangen maar liefst 50 procent van de verkoopprijs nadat een product verkocht is. Dameskleding die ingebracht wordt om verkocht te worden, moet gewassen en gestreken aangeleverd worden bij de Dordtse winkel. Er wordt geen kleding van rokers verkocht en voor schoenen geldt hetzelfde, dus alle producten die bij Mellow Yellow te vinden zijn, zijn lekker fris en fruitig!

Vintage kleding is op dit moment echt een rage, dus Mellow Yellow is blij dat zij Dordtenaren en andere vintage-liefhebbers tweedehands kleding en schoenen kan aanbieden. Is er na het seizoen toch nog kleding over, dan gaat deze naar een goed doel:  Stichting Roemenië. Save the world – koop tweedehands!

Ook leuk voor jou?

Geopend met Koopavond
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Lokhorst Oosterse Tapijten

Lange Breestraat 323311 ND
Geopend met Koopavond
Elektronica & Multimedia

Telefoonmaken.nl

Johan de Wittstraat 4
Geopend met Koopavond
Kappers

La Classe Barbershop

Grote Spuistraat 15
Elektronica & Multimedia

Telecombinatie Dordrecht

Kolfstraat 2a
Bezorgen & afhalen
Vega(n)
Lunch
Koffiebar
Koffie & thee

Bio Bodega

Voorstraat 435
Juwelier

Jochen Thiele Goudsmid

Wijnstraat 136