Locaties

Mellow Yellow

Mellow Yellow aan de Blindeliedengasthuissteeg is een van de eerste tweedehands dameskledingwinkels die zich in Dordrecht vestigde. De zaak opende haar deuren in 1982. Het begon allemaal als wenskaartenwinkel en in 1995 werd er overgeschakeld naar tweedehands kleding.

Bij Mellow Yellow wordt bijna nieuwe kleding verkocht en ook schoenen maken deel uit van het tweedehands aanbod. Deze kleding en schoenen worden gebracht door inbrengers; zij ontvangen maar liefst 50 procent van de verkoopprijs nadat een product verkocht is. Dameskleding die ingebracht wordt om verkocht te worden, moet gewassen en gestreken aangeleverd worden bij de Dordtse winkel. Er wordt geen kleding van rokers verkocht en voor schoenen geldt hetzelfde, dus alle producten die bij Mellow Yellow te vinden zijn, zijn lekker fris en fruitig!

Vintage kleding is op dit moment echt een rage, dus Mellow Yellow is blij dat zij Dordtenaren en andere vintage-liefhebbers tweedehands kleding en schoenen kan aanbieden. Is er na het seizoen toch nog kleding over, dan gaat deze naar een goed doel:  Stichting Roemenië. Save the world – koop tweedehands!

Vergelijkbare locaties

Damesmode

Jet's Favs

Vriesestraat 34
Damesmode
Herenmode
Jeans

JoJo Jeans

Grote Spuistraat 13
Damesmode
Schoenen
Tassen

Rockin'Items

Voorstraat 123
Damesmode
Lingerie & Badmode
Tassen
Woonwinkel

Amé Boutique

Nieuwstraat 52
Damesmode
Tassen

Bibliss Mode

Vriesestraat 74
Damesmode

People Like Us

Vriesestraat 69