Locaties

Stoer Spul

In de etalage pronkt een ouderwets poppenwagentje, koffers, paspop, oud luik en andere authentieke accessoires in een mooie wijnrode setting. Snel maar even binnen kijken wat er voor leuks te vinden is.

Inspiratie voor je huis
Samen met een aantal andere brocante winkels vormt StoerSpul een gezellig deel van de Voorstraat. Vrijwel midden in het centrum en op de route naar de Waterbus en rondvaartboot de Dordtevaar, loopt er altijd wel volk langs. Wil je inspiratie opdoen? De etalage en winkel worden regelmatig omgegooid en van nieuwe thema’s voorzien. Zo zie je altijd weer andere dingen bij een bezoekje aan de winkel.

Brocante leeft
Je vindt er oud en nieuw door elkaar. Kisten, koffers, trappen, verlichting, glas in loodramen en nog veel meer spullen met een verhaal. Eigenaren Perry en Joyce vertellen je er graag meer over. Brocante schept sfeer, het leeft en geeft je een interieur vol herinneringen. Het is design van vroeger wat zich goed laat combineren met design van nu. Je kunt in de winkel ook nieuwe woonaccessoires kopen, bijvoorbeeld kruiken of potjes die nieuw zijn maar oud lijken. Verder hebben ze ook kleine meubels die ze kunnen bezorgen bij je thuis. Houd je van brocante en stoer industrieel, dan moet je hier echt eens een kijkje nemen.

Vergelijkbare locaties

Boeken & Tijdschriften
Kunst, antiek & brocante

‘t Ramsjgat

Voorstraat 235
Galerieën en expositieruimtes
Kunst, antiek & brocante

Galerie Witt

Groenmarkt 125
Kunst, antiek & brocante

Wonen in de Winkel

Groenmarkt 14
Kunst, antiek & brocante

Peter Zwaanenburg Antiquair Uurwerkmaker

Groenmarkt 36
Boeken & Tijdschriften
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Pandorus

Boomstraat 17
Kunst, antiek & brocante

Kunst & Antiek Pandora

Wijnstraat 82-86