Locaties

Talon Deli Café

Klein maar fijn, met de walnoot als geheim

Half augustus opende Eline Kilincer haar koffiebar in de Voorstraat. De kleine helemaal zelf verbouwde ruimte heeft een mediterrane sfeer. Laat dat nu precies de bedoeling zijn van de half Turkse jonge onderneemster. Naast goede koffie met gluten- en lactosevrij zelfgemaakt lekkers als bananenbrood en taart, verkoopt ze ook mediterrane delicatessen als olijfolie, zongedroogde tomaten, tapenade, olijven, pesto en walnootboter.

Al deze producten hebben walnoten als ingrediënt en al deze noten zijn afkomstig van de walnootboomgaard in Turkije van haar grootouders. “De smaak is fantastisch en daarnaast zijn de noten heel erg gezond. Dat vind ik overigens belangrijk voor al mijn producten. Ze moeten lekker en gezond zijn. Guilty maar healthy pleasures. Om die reden heb ik ook veel vegan opties.”

Het idee voor de bar is ontstaan in coronatijd. Met een hotelschooldiploma op zak en een grote liefde voor de horeca, was het ineens moeilijk om werk te vinden. De ruimte onder hun woning stond nog leeg en kwam in beeld voor een bar met mogelijkheden voor koffie to go en een paar zitplaatsen binnen en buiten. Ze gingen aan de slag en voilà, Talon: een fijne koffiebar en opa’s koosnaam voor oma.

Vergelijkbare locaties

High tea
Huisgemaakt gebak
Koffiebar
Lunch
Ontbijt

Coffeelicious

Wijnstraat 182
Bezorgen & afhalen
Huisgemaakt gebak
Koffiebar
Lunch
Ontbijt

Francis Lunch & Baked Goods

Nieuwstraat 8
Bezorgen & afhalen
High tea
High wine
Huisgemaakt gebak
Koffiebar
Lunch
Stadstuin
Terras

NO.38 City Bakery Café

Nieuwstraat 38
IJssalon
Kinderfeestjes
Koffiebar
Lunch
Monumenten
Ontbijt
Vergaderlocaties

De Remise

Grotekerksbuurt 31b
Koffiebar

Indo Koffie Bali

Vriesestraat 104
Banketbakker
Bezorgen & afhalen
Huisgemaakt gebak
Koffie & thee
Koffiebar
Lunch
Ontbijt
Taart en lekkernijen

Nobel's Brood

Grotekerksbuurt 53