Locaties

Wijtman Sport

Wijtman Sport aan het Bagijnhof is een sportwinkel waar je kunt rekenen op specialisme en een breed aanbod topmerken voor sport en lifestyle. Specialisten staan voor je klaar om jou persoonlijk advies op maat te geven om je doel te bereiken. Een goede sfeer in de winkel is iets dat Wijtman Sport erg belangrijk vindt. Zo wil Wijtman Sport er voor zorgen dat klanten altijd met plezier langskomen.

Wijtman Sport is in 2005 gestart door Victor Wijtman in Delft. Nadat hij met zijn broer en vader vele jaren succesvol een fietsenwinkel in Delft exploiteerde zagen ze kansen voor een sport speciaalzaak in de regio. En dat was de start van wat de onderneming naar nu tien vestigingen in Nederland heeft gebracht. De vestiging in Dordrecht is een van de grootste van Wijtman Sport en hier is dus ook een zeer breed aanbod te vinden. Of het nu om voetbal, hockey, fitness, hardlopen, aerobics of lifestyle gaat. Bij Wijtman Sport vind je altijd het beste product tegen de juiste prijs.

Wie op de hoogte wil blijven van acties, aanbiedingen of de introductie van nieuwe collecties, kan Wijtman Sport volgen op social media of de Fan-app downloaden.

Ook leuk voor jou?

Geopend met Koopavond
Kindermode

Sweetkidz

Bagijnhof 74
Geopend met Koopavond
Woonwinkel

Uniek Wonen

Bagijnhof 68
Geopend met Koopavond

Op Maat Stomerij

Voorstraat 423
Geopend met Koopavond
Kunst, antiek & brocante
Woonwinkel

Lokhorst Oosterse Tapijten

Lange Breestraat 323311 ND
Geopend met Koopavond
Elektronica & Multimedia

Telefoonmaken.nl

Johan de Wittstraat 4
Geopend met Koopavond
Kappers

La Classe Barbershop

Grote Spuistraat 15