Locaties

Wijtman Sport

Wijtman Sport aan het Bagijnhof is een sportwinkel waar je kunt rekenen op specialisme en een breed aanbod topmerken voor sport en lifestyle. Specialisten staan voor je klaar om jou persoonlijk advies op maat te geven om je doel te bereiken. Een goede sfeer in de winkel is iets dat Wijtman Sport erg belangrijk vindt. Zo wil Wijtman Sport er voor zorgen dat klanten altijd met plezier langskomen.

Wijtman Sport is in 2005 gestart door Victor Wijtman in Delft. Nadat hij met zijn broer en vader vele jaren succesvol een fietsenwinkel in Delft exploiteerde zagen ze kansen voor een sport speciaalzaak in de regio. En dat was de start van wat de onderneming naar nu tien vestigingen in Nederland heeft gebracht. De vestiging in Dordrecht is een van de grootste van Wijtman Sport en hier is dus ook een zeer breed aanbod te vinden. Of het nu om voetbal, hockey, fitness, hardlopen, aerobics of lifestyle gaat. Bij Wijtman Sport vind je altijd het beste product tegen de juiste prijs.

Wie op de hoogte wil blijven van acties, aanbiedingen of de introductie van nieuwe collecties, kan Wijtman Sport volgen op social media of de Fan-app downloaden.

Ook leuk voor jou?

Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93
Nagelstudio
Schoonheidssalon

Studio Wax en Lak

Voorstraat 277
Schoonheidssalon

Beauty Phylosophy by Kamilia

Voorstraat 298
Woonwinkel

Home & Concept Store Mees

Voorstraat 324
Damesmode
Tassen

Hijabella

Voorstraat 330