Shoppingnight Dordrecht

Kom langs en geniet

Het is weer zover na een afwezigheid van 2 jaar is de Shoppingnight terug! We zijn nog druk bezig met het programma maar zet alvast donderdag 30 juni in je agenda.

De Shoppingnight betekent weer een avond vol extra veel winkelplezier in de binnenstad. De winkeliers en horeca zorgen voor extra sfeer en hebben leuke acties en activiteiten in petto. De komende tijd wordt er meer en meer bekendgemaakt over het entertainment en de speciale acties.

Bekijk hier de acties

Een extra gezellige binnenstad

Tijdens Shoppingnight draait het om meer dan alleen shoppen. Op straat wordt je verrast door wandelende bandjes. Onder andere Peter Laros,  UP 3, The Groovy Gents en SAXXL heten je welkom in de stad.

Peter Laros ontdekte de voorliefde voor muziek al op jonge leeftijd met dank aan zijn vader. Nu speelt hij al jaren solo en laat zich het beste omschrijven als feestondernemer.

UP3 speelt popmuziek, een beetje Jamaica, snufje Caribbean, snufje, tropical vibes en meerstemmig gezongen! Nummers uit de reggae, Caribbean, popmuziek en gezellige meezingers die zijn overgoten met de geheel eigen UP3 saus.

De Groovy Gents bestaan uit drie heren die de weg weten op hun akoestische instrumenten. Met twee gitaren, contrabas en een beat worden covers uit de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 op hun eigen swingende manier neergezet.

SaXXL staat voor lekker herkenbare muziek, gespeeld door Gertjan Pasveer op zijn saxofoon. Een gevarieerde muzikale reis langs ‘Memory Lane’, voor elk wat wils.

Lunchroom Helena hapjes lunch horeca Dordrecht

Acties bij de Horeca

Shoppingnight, terugblik naar de laatste editie

Shopping Night - Dordt vlogt