Events

100 jaar sportpark Reeweg

vr 24 sep. 2021 - zo 26 sep. 2021

Centraal tijdens het gehele weekend is het festival hart. Deze tent is gedurende het hele festival beschikbaar om lekker te zitten, even iets te drinken of informatie over het parken de activiteiten in te winnen. Het Vogelnest bemant deze het gehele weekend met hun team. Ook vinden er tal van activiteiten plaats, zoals de talkshow, de zondagsdienst en de lunch. Zie hieronder een globale indeling per dag.

Vrijdag 24-9

Op vrijdag vind er een sportdag voor middelbare scholen plaats. Verder wordt er aandacht besteed aan de onthulling van de huisstijl voor gebruikers sportpark, opening van een tentoonstelling en een talkshow.

Zaterdag 25-9

Op zaterdag vind er een atletiektoernooi plaats bij de omnivereniging Fortius. Je krijgt de mogelijkheid deel te nemen aan allerlei proeflessen van sportaanbieders. Ook kun je in een clinic- en toernooi vorm deelnemen aan allerlei urban-sports. Tot slot is er het speelfestival in de speeltuin.

Zondag 26-9

Op zondag vind er een gemeenschappelijke dienst plaats vanuit diverse geloofsgemeenschappen, daarna volgt een gezamelijke lunch. Net als op zaterdag vinden er ook allerlei proeflessen plaats van diverse sportaanbieders. Als afsluiting wordt er nog een standbeeld onthuld.