UITagenda

A Tribute To The Legends of Arrow Rock Festival

za 18 jan. 2025
21:00

Stap terug in de tijd en laat je meevoeren op een onvergetelijke reis door de geschiedenis van rockmuziek! Op 18 januari 2025 brengt Arrow Rock Festival de ultieme nostalgie naar Bibelot. Bereid je voor op een avond vol onvergetelijke rockhits en tijdloze klassiekers, gebracht door getalenteerde tribute bands die een eerbetoon brengen aan de grootheden van de rockscene.

Voel de zuidelijke vibe met de tijdloze klanken van Lynyrd Skynyrd, herleef de ontembare energie van Status Quo en laat je meevoeren door de hardrock van Deep Purple. Het wordt een avond vol kippenvelmomenten en herinneringen aan een tijdperk waarin de rockmuziek haar stempel drukte op generaties.

Lynyrd Skynyrd door From The Road
From The Road laat al verschillende jaren de muziek van Lynyrd Skynyrd herleven de groep die southern rock wereldwijd bekend maakte, samen met de Allman Brothers.
Free Bird, Sweet Home Alabama, Simple Man, Saturday Night Special, en veel meer transporteren je terug naar de gouden jaren 70!

Deep Purple door Made in Purple
Made in Purple heeft een duidelijke missie: het magische album ‘Made in Japan’ live brengen in zijn volle glorie en passie, met respect voor de originele sound, solo’s en songs zullen ze een magische live ervaring neerzetten.

Status Quo door Belgian Quo
Een onvergetelijk live-optreden met de klassiekers van Status Quo, daar staat de Belgian Quo Band voor! “Down Down”, “Roll over lay down”, “Caroline”, “Rockin’ all over the world” en “Whatever you want” zijn naast talloze andere bekende rocksongs van deze legendarische Britse band in het geheugen gegrift van menig rock- en muziekliefhebber en staan garant voor een concert van de bovenste plank.

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf 10 mei om 12.00 

Vergelijkbare evenementen

Muziek

Concerten in Villa Augustus

zo 20 okt. 2024 16:00
Muziek

Concerten in Villa Augustus

zo 8 sep. 2024 16:00
Muziek

Concerten in Villa Augustus

zo 22 sep. 2024 16:00
Muziek

Concerten in Villa Augustus

zo 6 okt. 2024 16:00
Muziek

Memphis Maniacs – Farewell Tour

vr 4 apr. 2025 21:00
Muziek

OPACITY X SANTØS INVITES

za 16 nov. 2024 15:00