UITagenda

Coldplace (UK) & @Sheeran Tribute

wo 8 mei 2024
20:00

Coldplace

Een verbluffend liveconcert, waarin de muziek van een van de meest succesvolle bands aller tijden wordt gevierd.

Deze uitstekende band is het enige eerbetoon dat voor Coldplay heeft gewerkt en leidt je door al je favoriete Coldplay-hits van de afgelopen twintig jaar, waaronder Yellow, Paradise en A Sky full of Stars, tot aan Higher Power en My Universe van Coldplay’s nieuwste album Music van de sferen.

Deze show van wereldklasse herschept getrouw de magie van Coldplay’s recordbrekende live tours – met lasers, confetti, videoscherm en de Xyloband LED-polsbandjes die synoniem zijn geworden met Coldplay-concerten, en het publiek echt deel laten uitmaken van de show.

“Coldplace is pure kwaliteit. Bedankt voor het wapperen van de Coldplay-vlag” – Phil Harvey (creative director Coldplay)

Ed Sheeran Tribute Show

De Ed Sheeran Tribute Show, uitgevoerd door de getalenteerde Rudy Baxter, brengt hulde aan het fenomenale talent en de buitengewone carrière van Ed Sheeran, waarbij zijn grootste hits tot leven worden gebracht en het publiek wordt ondergedompeld in de magie van zijn muziek.

Rudy Baxter weet met zijn indrukwekkende vocale vaardigheden, rappen, beatboxen, smaakvol gitaarspel en met zijn symphatieke podiumaanwezigheid het karakter en de energie van Ed Sheeran op meesterlijke wijze te belichamen.

Het publiek wordt meegenomen op een meeslepende reis door de hits van Ed Sheeran, waarbij elk nummer op een unieke en opwindende manier wordt geïnterpreteerd.

De Ed Sheeran Tribute Show met Rudy Baxter is een eerbetoon dat de essentie van Ed Sheeran’s muzikale genie vastlegt en fans/Bezoekers een onvergetelijke ervaring biedt.

Vergelijkbare evenementen

Muziek

Infloyd

vr 3 mei 2024 20:45
Muziek

DJ Jazzy Jan's Vinyl Cafe

zo 22 dec. 2024 15:00
Muziek

Blues Jamsessie: Sinnermen

vr 20 dec. 2024 21:30
Muziek

Sesjun Sunday

zo 1 dec. 2024 15:00
Muziek

DJ Jazzy Jan's Vinyl Cafe

zo 24 nov. 2024 15:00
Muziek

Blues Jamsessie: Tornadow

vr 15 nov. 2024 21:30