Events

De Wijken in met Bobby Kinghe

za 2 okt. 2021 - za 30 okt. 2021

Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus staan de voorbereidingen tijdelijk op een lager pitje. We hopen je snel te kunnen berichten wanneer we van start gaan!

Wanneer het in de media gaat over Dordrecht gaat het bijna altijd over het centrum. Het eeuwenoude centrum is een van de mooiste binnensteden van Nederland en terecht zijn veel Dordtenaren trots op hun binnenstad en worden de meeste evenementen in de binnenstad georganiseerd. Toch woont nog geen 8% van de Dordtenaren in de binnenstad.

Omdat Dordrecht 8OO een feest is voor alle Dordtenaren gaat Bobby Kinghe in 2020 de wijken in om toffe evenementen te organiseren op bijzondere locaties in alle Dordtse wijken. 12 evenementen Bobby Kinghe organiseert concerten die uitdagen. We zijn tevreden als bezoekers een dag later bij de koffieautomaat tegen hun collega vertellen over het bijzondere concert.

De laatste jaren is Bobby Kinghe vooral actief op het gebied van muziek maar we willen tijdens dit evenement ook teruggrijpen naar oude specialiteiten zoals literaire avonden en kunstvoorstellingen. Data en locaties volgen.