Events

Don't Look Up

wo 15 dec. 2021
14:15 - 16:34

De aarde zal vergaan, maar wij kijken liever naar onze schermpjes.

Première

Regisseur Adam McKay verzamelde een imposante sterrencast voor zijn komedie over hoe we onze connectie met de de aardse werkelijkheid hebben verloren aan social media.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), een student astronomie, en haar professor Dr. Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) doen een verbazingwekkende ontdekking over een komeet die in een baan om het zonnestelsel draait. Maar er is een probleem. Die komeet ligt op directe ramkoers met de aarde. Het andere probleem? Het schijnt niemand ook maar iets te interesseren. De mensheid waarschuwen voor een ‘planetendoder’ zo groot als de Mount Everest is blijkbaar een erg ingewikkelde opgave.
Kate en Randall beginnen aan een mediatour. Deze brengt hen van het kantoor van de onverschillige president Orlean (Meryl Streep) en haar onderdanige zoon naar de radiogolven van The Daily Rip, een vrolijke ochtendshow gehost door Brie (Cate Blanchett) en Jack (Tyler Perry). Met nog slechts zes maanden te gaan tot de komeet inslaat, hebben ze geen tijd te verliezen. Maar het publiek is geobsedeerd is door social media. Iets wat schokkend komisch blijkt te zijn. Want wat is er in hemelsnaam nodig om de wereld gewoon omhoog te laten kijken?!

Vergelijkbare evenementen

Film

Films in The Movies Dordrecht

do 6 jan. 2022
Film

FbC: Tulip Fever

do 6 jan. 2022 14:30
Film

Films in The Movies Dordrecht

za 15 jan. 2022
Film

FbC: Tulip Fever

za 15 jan. 2022 14:30
Film

Monster Family 2

di 21 dec. 2021 12:20
Film

Silverstar

di 21 dec. 2021 12:30