Events

Dordtse Cultuurnacht | Kunstmin | Velo Electro

za 9 okt. 2021
22:00

Ouderwetse zijspan omgetoverd tot vintage 3D-gamestation

Ga jij er met de winst vandoor?

Dordrecht bruist weer tijdens de Dordtse Cultuurnacht op zaterdag 9 oktober! Je kunt eindelijk weer volop genieten van alles wat Dordrecht te bieden heeft op het gebied van muziek, voorstellingen en kunst. Doe mee en speel ‘Velo Electro’, een authentieke zijspan van Exoot omgebouwd tot vintage 3D-computerspel. Het spel duurt 5 minuten. Speel mee of kom gewoon even kijken. Vergeet niet om tickets te reserveren!

Over Velo Electro & Exoot
Het legendarische vintage computerspel op de ‘Veloman’ speel je in 3D. Op vier schermen ga je samen met je medespelers de uitdaging aan om de hoogste score van de dag te behalen en de felbegeerde ‘Velo Electro-medaille’ te winnen. Leuk voor iedereen!

Exoot is de verzamelnaam van objecten, installaties en acts van de van oorsprong Dordtse Tristan Kruithof. Hij is de bedenker van allerlei installaties, onder de naam van Exoot, tijdens festivals en evenementen. Tijdens de Dordtse Cultuurnacht in 2019 zag je hen met de AMI6, een interactieve en dansende oldtimer.

Over de Dordtse Cultuurnacht
Ga op culturele ontdekkingstocht en laat je verrassen door het programma van het Nationaal Onderwijsmuseum, Dordrechts Museum, Popcentrale, Bibelot, Cinema The Movies, De Bibliotheek AanZet, ToBe cultuurcentrum en Kunstmin.

De toegang tot voorstellingen van alle deelnemende instellingen tijdens de Dordtse Cultuurnacht is vrij. Wel is het belangrijk om van tevoren je tickets te reserveren. Bij de ingang van het Energiehuis word je gevraagd je CoronaCheck-app te tonen. Zonder coronabewijs kunnen we je helaas niet toelaten. Toegang tot de voorstelling krijg je op vertoon van je ticket bij de ingang van de zaal.

Vergelijkbare evenementen

Theatervoorstellingen

New Dutch Connections

vr 5 nov. 2021 19:00
Theatervoorstellingen
Voor kids

Het tinnen soldaatje

za 13 nov. 2021 15:00
Theatervoorstellingen

The Ruggeds | State Shift | Kunstmin

za 26 mrt. 2022 20:15
Theatervoorstellingen

Koefnoen Live | Paul Groot, Owen Schumacher e.a.

za 19 mrt. 2022 20:15
Theatervoorstellingen

Glodi Lungungu | Ze bedoelen het goed | Kunstmin

vr 14 jan. 2022 20:30
Theatervoorstellingen

Floris Kortie & Vera Kooper | Het jaar 250 na Beethoven

vr 10 dec. 2021 20:15