UITagenda

Ed Verhoeff's Kind Folk

zo 10 mrt. 2024
15:00

Op zondagmiddag 10 maart is DJS het toneel van een onvergetelijk jazzoptreden, waarbij de crème de la crème van Nederlandse jazzmusici het podium betreedt. Na vele succesvolle optredens in verschillende formaties keert gitarist Ed Verhoeff terug met zijn krachtige trio genaamd ‘Kind Folk’.

In deze unieke formatie komen Ed Verhoeff’s veelzijdigheid en virtuositeit als gitarist volledig tot hun recht. Het ensemble belooft een samensmelting van talenten, gepresenteerd met verrassende arrangementen en nieuw geschreven repertoire. Dit laatste is geïnspireerd op- en opgedragen aan- het vaderschap in al zijn facetten, met de betekenisvolle titel ‘Dear Fathers’.

Zijn samenwerkingen met Nueva Manteca, John Abercrombie en Adam Nussbaum hebben Ed Verhoeff internationale erkenning opgeleverd. Met ‘Kind Folk’ brengt hij een nieuw hoofdstuk in zijn carrière, waarbij hij zijn unieke visie en talent als muzikant op meesterlijke wijze presenteert.
Het trio, bestaande uit drie vooraanstaande musici, biedt een avontuurlijke luisterervaring met muziek die gekenmerkt wordt door nuance, lyriek, organische elementen en een solide, swingend fundament. De composities worden gedragen door sterke melodieën, ondersteund door een frisse en inventieve ritmesectie.

Bezetting: Ed Verhoeff: gitaar (o.a. Nueva Manteca, John Abercrombie, Adam Nussbaum), Mark Haanstra: bas (o.a. Yuri Honing, Henry Hey), Yoràn Vroom: drums (o.a. Sven Hammond Soul BB, Cory Henry).

www.muziekpodiumdjs.nl

Check ze op Youtube!

Vergelijkbare evenementen

Muziek

Infloyd

vr 3 mei 2024 20:45
Muziek

DJ Jazzy Jan's Vinyl Cafe

zo 22 dec. 2024 15:00
Muziek

Blues Jamsessie: Sinnermen

vr 20 dec. 2024 21:30
Muziek

Sesjun Sunday

zo 1 dec. 2024 15:00
Muziek

DJ Jazzy Jan's Vinyl Cafe

zo 24 nov. 2024 15:00
Muziek

Blues Jamsessie: Tornadow

vr 15 nov. 2024 21:30