Events

Concert : Mick Fleetwood & Friends

zo 12 sep. 2021
15:30 - 17:55

Mick Fleetwood heeft een geweldige cast van muzikanten verzameld voor een once-in-a-lifetime concertevenement ter ere van de vroege jaren van Fleetwood Mac en zijn oprichter, Peter Green.

Met een line-up met Neil Finn (Crowded House), Noel Gallagher (Oasis), Billy Gibbons (ZZ Top), David Gilmour (Pink Floyd), Kirk Hammett (Metallica), John Mayall, Christine McVie & Jeremy Spencer (Fleetwood Mac), Zak Starkey, Pete Townshend (The Who), Steven Tyler (Aerosmith) en Bill Wyman (The Rolling Stones), is dit once-in-a-lifetime concert, opgenomen in The London Palladium op 25 februari 2020, een absolute must-see voor elke muziekfan die er is.

“Het concert is een viering van die vroege bluesdagen waar we allemaal zijn begonnen, en het is belangrijk om de diepgaande impact te erkennen die Peter en de vroege Fleetwood Mac hadden op de muziekwereld. Peter was mijn grootste mentor en het doet me veel plezier om een eerbetoon te brengen aan zijn ongelooflijke talent. Ik ben vereerd dat ik het podium mag delen met enkele van de vele artiesten die Peter door de jaren heen heeft geïnspireerd en die mijn grote respect voor deze opmerkelijke muzikant delen.” – Mick Fleetwood

Peter Green werd in 1998 samen met Fleetwood Mac opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame. Rolling Stone Magazine beschouwt Peter als een van de 100 beste gitaristen aller tijden. Geregisseerd door de bekroonde concertregisseur Martyn Atkins (Joni 75, Crossroads Guitar Festival, Cream in de Royal Albert Hall), wordt het bioscoopevenement voorafgegaan door een introductie van Mick Fleetwood. De legendarische geluidsproducent Glynn Johns, die albums produceerde voor The Who, The Rolling Stones, The Eagles en Led Zeppelin, zal de audioproductie voor zijn rekening nemen.

Vergelijkbare evenementen

Film

No Time to Die

ma 4 okt. 2021 19:30
Film

No Time to Die

ma 4 okt. 2021 20:30
Film

No Time to Die

zo 3 okt. 2021 13:00
Film

Films in Kinepolis

zo 3 okt. 2021
Film

No Time to Die

zo 3 okt. 2021 16:30
Film

No Time to Die

zo 3 okt. 2021 19:30