UITagenda

Kleuterbios: Draak Dries + Superworm

zo 16 apr. 2023
11:00
Synopsis
Draak Dries
Animatiefilm van een half uur gebaseerd op het geliefde kinderboek geschreven door Julia Donaldson en geïllustreerd door Axel Scheffler. Draak Dries is een verhaal over een jonge draak die in zijn eerste jaren op de Drakenschool wil leren vliegen, brullen en vuurspuwen. Hij wil indruk maken op zijn leraar en zo een gouden ster verdienen. Helaas is de kans op ongelukken groot en heeft de draak hulp nodig van een vriendelijk, jong meisje dat zijn bulten en blauwe plekken verzorgd. In het vierde jaar moet de draak een prinses veroveren. Kan het jonge meisje hem helpen met de moeilijkste opdracht tot nu toe?

Superworm
Superworm is een heerlijk komische held. Hij is een lange, sterke worm met bijzondere vaardigheden en een groot hart, die altijd klaar staat om te helpen.
Vlinder is de beste vriendin van Superworm, al sinds hij klein en zij nog een rups was. Ze houden ervan om de andere dieren uit de tuin te helpen. Ze redden de baby pad van de grote weg, ze vermaken verveelde bijen en redden een kever. Het lijkt erop dat niks Superworms vaardigheden kan overtreffen, maar daardoor gaat hij naast zijn schoenen te lopen en begint hij zijn vriendin te negeren.
Wanneer de slechte Tovenaar Hagedis hoort over de krachten van Superworm, stuurt hij zijn bediende Kraai om Superworm te ontvoeren. Hij dwingt Superworm om ondergronds te gaan zoeken naar schatten. Vlinder bedenkt een plan met de andere wezens uit de tuin om Superworm te reden, Tovenaar Hagedis te vangen en te dumpen bij het afval!
Alle dieren vieren de terugkeer van Superworm en Vlinder vergeeft hem voor zijn koppigheid. Ze zijn herenigd als vrienden.

De leukste filmochtend voor de allerjongste filmhelden!

De Kinepolis Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Dit wordt een filmbezoek om nooit meer te vergeten!

Versies:
Nederlandse versie (Geen ondertiteling)
Te zien in:
2D :
Kinepolis Huizen
Kinepolis Zoetermeer
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Kinepolis Leidschendam
Kinepolis Haarlem
Kinepolis Groningen
Kinepolis Enschede
Kinepolis Emmen
Kinepolis Dordrecht
Kinepolis Den Helder
Kinepolis Den Bosch
Kinepolis Hoofddorp
Kinepolis Schagen
Kinepolis Breda
Kinepolis Spijkenisse
Kinepolis Almere
Kinepolis Oss

Vergelijkbare evenementen

Film

Films in The Movies Dordrecht

zo 26 mrt. 2023
Film

The Whale

zo 26 mrt. 2023 16:15
Film

Films in The Movies Dordrecht

za 1 apr. 2023
Film

Nippon Night: Murakami's Blind Willow, Sleeping Woman

za 1 apr. 2023 19:30
Film

Klem

wo 22 mrt. 2023 21:10
Film

Tár

wo 22 mrt. 2023 20:45