Events

Marathon: The Hitman's Wife's Bodyguard

wo 21 jul. 2021
19:00 - 22:55

Datum: 21 juli 2021
Ticketprijs: € 15,-

Op woensdag 21 juli vertonen we eenmalig een speciale Hitman’s Bodyguard marathon! In beide films volgen we bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terwijl ze uit handen moeten blijven van krankzinnige vijanden. Het wordt een avond vol actie, waarbij de kogels, ontploffingen en achtervolgingen je om de oren zullen vliegen!

Tijdens de marathon zie je zowel de originele film (The Hitman’s Bodyguard) als het vervolg (The Hitman’s Wife’s Bodyguard). Extra bijzonder: je ziet The Hitman’s Wife’s Bodyguard als één van de eersten, want de film gaat pas de volgende dag officieel in première!

The Hitman’s Bodyguard
Als een belangrijke klant onder zijn ogen wordt vermoord, is Michael Bryce (Ryan Reynolds) zijn prestigieuze titel als een van ’s werelds beste bodyguards direct kwijt. Om zijn ‘triple A-status’ weer terug te krijgen moet hij een nieuwe cliënt aannemen: zijn aartsvijand, de beruchte huurmoordenaar Kincaid (Samuel L. Jackson). Kincaid moet getuigen tegen één van zijn voormalig opdrachtgevers, de moordlustige Oost-Europese dictator Vladislav Dukhovich (Gary Oldman). De haat tussen Bryce en Kincaid zit diep, maar nu zijn ze op elkaar aangewezen om binnen 24 uur van Londen naar het Internationaal Gerechtshof in Den Haag te reizen terwijl er een ware klopjacht op hen geopend is.

The Hitman’s Wife’s Bodyguard
Na het succes van The Hitman’s Bodyguard zijn top-bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) en huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) terug en er wacht hen opnieuw een gevaarlijke missie. Waar in deel één te zien was hoe Bryce gedwongen moest samenwerken met zijn aartsvijand Kincaid, is het duo drie jaar later opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia (Salma Hayek) te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

Vergelijkbare evenementen

Film

Films in The Movies Dordrecht

vr 10 sep. 2021
Film

FidA: I Care a Lot

vr 10 sep. 2021 21:00
Film

Films in The Movies Dordrecht

do 2 sep. 2021
Film

Films in The Movies Dordrecht

vr 27 aug. 2021
Film

FidA: Hitsville, the making of Motown

do 2 sep. 2021 21:00
Film

Films in The Movies Dordrecht

za 14 aug. 2021