Events

Het Feest van Tante Rita

wo 21 dec. 2022
12:45
Synopsis

Op 17 december staat er een extra speciale voorstelling van Het Feest van Tante Rita gepland. Om 10.45 komt er namelijk een entertainer die het Coco Loco dansje met de kinderen zal doen! 

Dit geldt voor de volgende locaties: Kinepolis Breda, Kinepolis Enschede, Kinepolis Spijkenisse en Kinepolis Utrecht Jaarbeurs.

In een knotsgek muzikaal bioscoop avontuur gaan Theo en Lulu op vakantie naar de camping om daar een spannende tocht door het Tsjoe Tsjoe Wa bos te beleven op weg naar het Feest van Tante Rita; het jaarlijkse en grootste dansfeest dat er bestaat. Alle grote Minidisco-hits komen langs in deze kleurrijke vrolijke kinderfilm. Het Feest van Tante Rita is een verrassende film vol muziek en humor voor de hele familie en wordt o.a. opgenomen op camping Beerze Bulten. Met o.a. Edsilia Rombley, Lucretia van der Vloot als Tante Rita, Ridder van Kooten (Spangas, Kinderen voor Kinderen, Nieuwe Tijden en Zwanger & Co), Tooske Ragas, Pietje Tomassen (Hollands Got Talent), Esther Mbire (Musicals The Lion King, Tina), Sil van der Zwan (Kruimeltje de Musical, Sound of Music), Pim Muda (The Ashton Brothers), Edo Brunner (Spijt! En Loenatik, te Gek!), Lonneke van Krimpen (Creator Camp, 300K volgers op TikTok), Channah Hewitt (Musical The Lion King, DanceSing), Remi de Smet (Wickie de Viking, Oliver) en Jack van Gelder.
Versies:
Nederlandse versie (Geen ondertiteling)
Nederlandse versie
Te zien in:
2D :
Kinepolis Huizen
Kinepolis Zoetermeer
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Kinepolis Leidschendam
Kinepolis Haarlem
Kinepolis Groningen
Kinepolis Enschede
Kinepolis Dordrecht
Kinepolis Den Bosch
Kinepolis Breda
Kinepolis Spijkenisse
Kinepolis Oss

Vergelijkbare evenementen

Film

Creed III

zo 5 mrt. 2023 21:30
Film

Films in Kinepolis

zo 5 mrt. 2023
Film

Creed III

zo 5 mrt. 2023 19:00
Film

Creed III

za 4 mrt. 2023 21:30
Film

Films in Kinepolis

za 4 mrt. 2023
Film

Creed III

za 4 mrt. 2023 19:00