Events

Stap maar op mijn bezemsteel + Draak Dries

zo 27 nov. 2022
11:00
Synopsis
De Kinepolis Kleuterbios is bedoeld voor de allerjongste filmfans (2-6 jaar). Speciaal voor hen wordt het geluid van de film iets gedempt en blijft het zaallicht gedeeltelijk aan. Ook krijgen de kinderen na afloop een echt filmdiploma mee naar huis. Dit wordt een filmbezoek om nooit meer te vergeten! Tijdens deze editie van de Kleuterbios zie je de films ‘Stap maar op mijn bezemsteel’ en ‘Draak Dries en de vliegende dokters’.

Stap maar op mijn bezemsteel 

Een animatiefilm van een half uur gebaseerd op de prachtige kinderfilm prentenboek geschreven door Julia Donaldson en geïllustreerd door Axel Scheffler, Stap maar op mijn Bezemsteel is een magisch verhaal over vriendschap en familie van Magic Light Pictures, de producenten van de enorm succesvolle De Gruffalo en Het Kind van de Gruffalo. Een verhaal over een vriendelijke heks die een verrassende verzameling dieren uitnodigt om mee te gaan op haar bezem, tot grote frustratie van haar kat. De bende redt uiteindelijk de heks van een angstaanjagende draak, en in dankbaarheid beloont ze iedereen met een prachtige nieuwe bezem die ruimte heeft voor iedereen.

Draak Dries en de vliegende dokters 

Een komisch avontuur van Magische lichtbeelden. Prinses Parel, meneer Gadabout en Dries de draak maken het beste van een onwaarschijnlijk vliegend doktersteam, toch zijn ze toegewijd aan het behandelen van allerlei soorten wezens welke authentiek en mytisch zijn, inclusief een zeemeermin, eenhoorn en leeuw.

Als de koning Prinses Parel vangt, moet ze kiezen tussen haar vrijheid en haar steeds zieker wordende oom. Met Dries en Gadabout’s hulp, vindt ze een manier. Gebaseerd op het prentenboek geschreven door Julia Donaldson en geïllustreerd door Axel Scheffler.

 

Versies:
Nederlandse versie (Geen ondertiteling)
Te zien in:
2D :
Kinepolis Huizen
Kinepolis Zoetermeer
Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
Kinepolis Leidschendam
Kinepolis Haarlem
Kinepolis Groningen
Kinepolis Enschede
Kinepolis Emmen
Kinepolis Dordrecht
Kinepolis Den Helder
Kinepolis Den Bosch
Kinepolis Hoofddorp
Kinepolis Schagen
Kinepolis Breda
Kinepolis Spijkenisse
Kinepolis Almere
Kinepolis Oss

Vergelijkbare evenementen

Film

White Noise

wo 14 dec. 2022 21:20
Film

Call Jane

wo 14 dec. 2022 21:15
Film

The Menu

wo 14 dec. 2022 19:00
Film

She Said

wo 14 dec. 2022 18:45
Film

Rose

wo 14 dec. 2022 18:15
Film

Blind Ambition

wo 14 dec. 2022 16:30