Events

Knor + Koning Worst

wo 2 nov. 2022
14:00 - 15:12

Nu bij KNOR een bonusfilm van dezelfde filmmaakster

Knor wint 3 Gouden Kalveren!

Voor haar 9e verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.

Een originele en ouderwets geproduceerde stop-motion animatiefilm van Nederlandse makelij. Een zeer leuke film met een boodschap. Regisseur Mascha Halberstad ziet haar jarenlange werk aan deze familiefilm beloond met veel bezoekers en het Gouden Kalf 2022 voor Beste Regie en Beste Film.
Daaraan wordt nu toegevoegd – of eigenlijk vooraf gegaan – haar nieuwste animatiefilm Koning Worst

Wanneer Greetjes vader, slager Tuitjes, de strijd aangaat met zijn Italiaanse concurrent Smakkerelli, staat het voorheen zo rustieke dorpje Moppel op zijn kop. De twee gezworen vijanden hebben afgesproken dat de verliezer van de wedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens voor altijd het dorp moet verlaten. Greetje moet daardoor misschien haar grote liefde Nol verlaten. Voor Greetje is de jaarlijkse worstwedstrijd dit keer een groot dilemma: kiest ze voor haar vader, of voor zichzelf?
Koning Worst is de muzikale prequel van de bejubelde stopmotionspeelfilm Knor en geeft antwoord op de vraag: hoe kwamen de rattenstaarten 25 jaar geleden in de worsten terecht?

Vergelijkbare evenementen

Film

Films in Kinepolis

do 16 mrt. 2023
Film

Cineplus: Rose

do 16 mrt. 2023 14:00
Film

Films in Kinepolis

wo 8 feb. 2023
Film

Ladies Night: Magic Mike's Last Dance

wo 8 feb. 2023 20:00
Film

Films in Kinepolis

do 2 feb. 2023
Film

Cineplus: Living

do 2 feb. 2023 13:55