Events

CineFiliaal: Triangle of Sadness

wo 14 dec. 2022
20:30

Zie de nieuwste films als eerste op dit vaste woensdagavondmoment

In ons CineFiliaal bieden we iets extra’s aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, Cinevillepassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:30 uur tonen we een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Met voorafgaand (meestal) een informatieve inleiding. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek aan deze film gaat op uitnodiging. Genodigden kunnen introducéés meenemen.

Op woensdag 07 december 20:30 u. vertonen we Triangle of Sadness. Deze zwarte satire van Ruben Östlund won dit jaar de Gouden Palm voor beste film op het Filmfestival van Cannes. Twee modellen winnen een cruise op een luxe jacht. Temidden van een bont gezelschap extreem rijke mensen en een zeer dienstbare crew is het zonnen, luieren, eten en veel drinken. Het captain’s dinner wordt echter getroffen door een hevige storm met catastrofale gevolgen. Het tweetal belandt met een paar anderen op een onbewoond eiland. En daar komen de verhoudingen heel anders te liggen.Want overleven vraagt heel andere vaardigheden dan mooi en/of rijk zijn.

Klant worden ?

Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail. Aanmelden kan hier. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Vergelijkbare evenementen

Film

Creed III

zo 5 mrt. 2023 21:30
Film

Films in Kinepolis

zo 5 mrt. 2023
Film

Creed III

zo 5 mrt. 2023 19:00
Film

Creed III

za 4 mrt. 2023 21:30
Film

Films in Kinepolis

za 4 mrt. 2023
Film

Creed III

za 4 mrt. 2023 19:00