Events

CineFiliaal: The Banshees Of Inisherin

wo 25 jan. 2023
20:30 - 22:32

Zie de nieuwste films als eerste op dit vaste woensdagavondmoment.

In ons CineFiliaal bieden we iets extra’s aan vaste bezoekers en fans van The Movies. Houders van Strippenkaarten, Cinevillepassen en andere regelmatige bezoekers beschouwen we als klanten van het CineFiliaal. Elke woensdagavond rond 20:30 uur tonen we een voorpremière van een nieuwe kwaliteitsfilm. Met voorafgaand (meestal) een informatieve inleiding. Die leert je meer achtergronden van de film en de makers. Bezoek aan deze film gaat op uitnodiging. Genodigden kunnen introducéés meenemen.

Op woensdag 25 januari om 20:30 u. vertonen we The Banshees of Inisherin, geschreven en geregisseerd door Martin McDonagh. Op het eiland voor de Westkust van Ierland in 1923 wonen twee goede vrienden Padraic en Colm. Ze belanden in een moeilijke situatie wanneer Colm plotseling besluit hun vriendschap te verbreken. Een verwarde Padraic probeert de vriendschap nieuw leven in te blazen met hulp van zijn zus Siobhan. Maar de gebeurtenissen escaleren volledig als Colm een drastisch ultimatum stelt om zijn besluit kracht bij te zetten. Na zijn succesfilm Thre Billboards Outside Ebbing levert McDonagh wederom een Oscarwaardige 5-sterren filmdrama.

Klant worden ?

Dat is kosteloos en verplicht tot niets. Het enige wat het vraagt is je aan te melden. Elke week ontvangen de klanten van het CineFiliaal een aankondiging per mail. Aanmelden kan hier. De adresgegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld.

Vergelijkbare evenementen

Film

Ladies Night: Magic Mike's Last Dance

wo 8 feb. 2023 20:50
Film

Films in The Movies Dordrecht

vr 17 feb. 2023
Film

MoV: All Together Now

vr 17 feb. 2023 19:00
Film

Films in Kinepolis

vr 10 mrt. 2023
Film

Horror Night: Scream VI

vr 10 mrt. 2023 22:00
Film

Films in The Movies Dordrecht

ma 13 feb. 2023