UITagenda

Ilja Reijngoud ft. Davina Marinozzi

zo 10 dec. 2023
15:00

Iedereen heeft zijn eigen stem, en heeft daarmee de mogelijkheid om aan zijn eigen instrument te werken.  Dat was voor Davina Marinozzi de motivatie om meer te leren over stemgebruik, verschillende benaderingen en meer.

Tijdens haar studie realiseerde Davina zich meer en meer dat techniek een belangrijke plaats in neemt bij het zingen, en dat met de juiste leraar het verbeteren van je zangtechniek juist heel leuk kan zijn. Het gaat daarbij om het ontdekken van je mogelijkheden, zowel lichamelijk als geestelijk. Je leert wat je comfort zone is, en hoe je daar doorheen kunt breken. Je wordt zelfbewuster, krijgt meer zelfvertrouwen en je leert hoe je ook in het dagelijks leven je stem beter kunt gebruiken.

De gitaar is een belangrijk onderdeel van Davina’s leven. Ze begon al met gitaarspelen toen ze 9 jaar oud was en met vijf jaar klassieke gitaarscholing onder de vingers is de gitaar een geliefd begeleidingsinstrument. Zowel in haar lessen als tijdens de diverse optredens die ze als solo-artiest geeft.

In 2016 werd Davina toegelaten op het Codarts conservatorium in Rotterdam waar ze toegelaten werd tot de bachelor opleiding jazz zang.  Afgelopen zomer studeerde ze daar succes vol af.

Tijdens haar tijd aan Codarts heeft Davina heel wat mogelijkheden gehad om haar talenten te tonen. Zo heeftze deel uitgemaakt van the Metropole Academy waarmee ze aan twee projecten meedeed van dirigent Jules Buckley (Snarky Puppy, Jacob Collier, Quincy Jones, Vince Mendoza) en Johan Plomp, waarbij ze onder meer samenwerkte met soul zangeres Shirma Rouse. Daarnaast trad ze regelmatig opp als zangeres bij de Codarts Big Band waarmee ze onder andere in het buitenland optrad. In 2019 stond Davina onder eigen naam op het North Sea Jazz Festival.

> 25 jaar € 11,00

< 25 jaar € 6,00

Vergelijkbare evenementen

Muziek

Popronde

zo 8 okt. 2023 19:30
Muziek

Popronde X Opwaarts: Daniël Tomàs + XA4

zo 8 okt. 2023 15:45
Muziek

Blues Jamsessie

vr 20 okt. 2023 21:30
Muziek

Popronde Dordrecht

zo 8 okt. 2023 15:45
Muziek

Dordtissimo Scratchconcert

za 28 okt. 2023 19:30
Muziek

Adrian Snell: Alpha & Omega

za 14 okt. 2023 19:30