Events

Jazz & Beyond: Dulfer 80 – AFGELAST

za 13 nov. 2021
21:00 - 11:00

UPDATE 10/11/2021

Helaas moeten we mededelen dat het concert van Hans Dulfer & Band a.s. zaterdag 13 november op Muziekpodium DJS geen doorgang zal vinden. Vanwege de beperkte omvang en de unieke intieme locatie van Muziekpodium DJS, volgt het bestuur een voorzichtig coronabeleid. Daar kan het management van de band zich – zo blijkt nu – helaas niet in kan vinden.

DJS wil graag op een veilige en verantwoorde manier concerten laten plaatsvinden nu dat onder voorwaarden na een pauze van 1,5 jaar eindelijk weer mag. Daarom verwacht het bestuur van zowel bezoekers als medewerkers een geldig corona toegangsbewijs, dus ook van de artiesten die komen optreden. Er is gezocht naar een compromis maar helaas niet gevonden. Gratis testen worden afgeslagen en dus zit er niets anders op dan het concert te annuleren.

De pandemie breng vele uitdagingen met zich mee. Het omgaan met dit soort acute corona gerelateerde zaken vraagt veel van de club die al bijna 75 jaar geheel op vrijwilligers draait. Soms blijken zaken ook gewoon niet mogelijk te zijn. Even snel een passende vervangende band vinden in deze onzekere tijden blijkt dan ook niet altijd mogelijk te zijn. DJS betreurt deze gang van zaken natuurlijk ten zeerste maar doet haar best zo veilig, zorgvuldig en accuraat mogelijk te handelen. Wij vertrouwen daarbij op uw begrip.

De reeds bestelde en betaalde tickets zullen zo spoedig mogelijk worden terug gestort. Excuses voor het ongemak.

M.v.g.
het bestuur Muziekpodium DJS


 

Op zaterdag 13 november speelt Hans Dulfer met zijn band in Muziekpodium DJS. Hij is ondertussen 81, maar het coronajaar rekent hij niet mee.

Wie is er niet groot geworden met de genadeloze saxsound van Hans Dulfer? Met zijn roemruchte en vooruitstrevende formaties (Perikels, Reflud, Big Boy) heeft hij zich opgewerkt tot de bekendste saxofonist van Nederland. Om te vieren dat de nog immer opzwepend opererende saxofonist zich al vijfenzestig jaar een slag in de rondte speelt én dat hij de niet te bevatten leeftijd van tachtig jaar heeft bereikt, presenteert Dulfer een nieuwe, niet-te-missen band met gerenommeerde muzikanten en vers repertoire doorspekt met notoire Dulferklassiekers. Blik samen met Dulfer terug op de toekomst zonder spijt en vier feest alsof morgen nooit bestaan heeft.

Jazz & Beyond brengt iedere tweede zaterdag van de maand een liveband plus een dj die jazz en aanverwante stijlen als funk, soul, afrobeat, latin en pop mixt. De muziek is voor jong en oud. Om de drempel voor jongeren laag te houden, is de entreeprijs tot 25 jaar gehalveerd.

Tickets voor dit evenement zijn uitverkocht.

Vergelijkbare evenementen

Muziek

ABBA Gold Europe (UK)

do 26 mei 2022 21:00
Muziek

Son Mieux

za 21 mei 2022 20:45
Muziek

Brandalarm

wo 27 apr. 2022 21:00
Muziek

Thijs Boontjes

do 10 mrt. 2022 21:00
Muziek

Wanderlust

za 8 jan. 2022 20:00
Muziek

ABBA Gold Europe (UK)

do 16 dec. 2021 21:00