Events

Kerst op 't Hof

zo 18 dec. 2022
12:00 - 17:00

In het smalle straatje van de Voorstraat naar Hof, beter bekend als Hof van Nederland, zijn vier voordeuren. Achter elke deur woont een ondernemer met een liefde voor Kerst, dieren en de stad Dordrecht.  In het weekend van 17 en 18 december slaan deze bewoners/ondernemers de handen ineen voor een authentieke kerstbeleving met Kerst op ’t Hof!

Kom dit weekend – onder het genot van warme chocolademelk en een gezellige kerstsfeer – je eigen kerstbal haken tijdens de workshop en craft date van Leijns Creative Greenhouse.  Verder is er een modeshow van Suus Handmade met de schattigste kinderkleding, die 100% duurzaam is. In de pottenbakkerij Hof 3 kan je terecht voor de leukste cadeautjes onder de boom of je nieuwste kerstservies. Extra leuk: alles kan feestelijk worden ingepakt.

Om de kerstgedachte te eren is er een echte Kerstwensboom waarin je jouw hartenwens kunt ophangen. Alle opbrengsten van de wensboom gaan naar Dierenzorgcentrum Louterbloemen. Zo kunnen we de wensen van de dieren zonder baasje laten uitkomen; iets lekkers met Kerst en hulp om toch dat gouden mandje te vinden waar ze allemaal op hopen.

Daarnaast is de straat feestelijk en magisch versierd, zodat je je direct waant in een kerstsprookje. Kortom; Kerst op ’t Hof wordt een kerstfeest om nooit meer te vergeten.