Events

Kerst & Winter Fair

za 17 dec. 2022
10:00 - 22:00

Kerstbomen, lichtjes, glühwein en heel veel kerstsfeer: wie dol is op de kerstdagen kan op vrijdag 16 en zaterdag 17 december naar de grote Kerst & Winter Fair in de Grote Kerk. Op deze dagen kan je zowel overdag als ’s avonds genieten van de kerstsfeer en gezellig struinen langs de vele kramen.

Tot 22.00 uur open
‘Het wordt echt super gezellig’, vertelt Andrea Klingler, organisator en ondernemer op de Voorstraat West. ‘Je kunt genieten van de vele kramen vol kerstdecoratie, leuke cadeaus, prachtige kerststukken, kerstlekkernijen, mooie aankleding voor je tafel en tal van andere fijne dingen voor de feest- en winterdagen. 

De Kerst & Winter Fair geopend op:

  • Vrijdag 16 december van 13.00 tot 22.00 uur
  • Zaterdag 17 december van 10.00 tot 22.00 uur.

Leuk om te combineren met het Dwaalspoor, dat ook dit jaar weer een spektakel wordt.’

Scandinavische kerstdecoratie
Bezoekers kunnen heel veel gezelligheid en leuke producten verwachten. ‘Scandinavische kerstdecoratie is erg in en mooi gedekte tafels. Dat zal je zeker terug zien. Eigenlijk alles waarmee je de feestdagen extra feestelijk en gezellig maakt. We willen geen kramen vol dingen die je ook op de gewone markt kunt kopen. Het moet echt in de kerst- en wintersferen zijn. Daar zullen we de deelnemers ook op selecteren.’