Events

Krispijn is er voor iedereen!

za 3 jul. 2021
14:00 - 19:00

Krispijn, de oudste nieuwbouwwijk van Dordrecht, laat zeker van zich horen in het kader van 800 jaar Dordrecht! Op zaterdag 3 juli van 14:00 tot 19:00 uur wordt dit groots gevierd in het prachtige Weizigtpark.

Met middag- en avondvullend programma met zang, muziek, cultuur en dans. Op twee plekken zijn er afwisselend diverse optredens, van onder andere het leerorkest, de Dordtse Diamanten, diverse koren, zoals kerkkoren, shantykoren, toneelstukjes etc. Als slotact is er een optreden van een bekend artiest en een lasershow. D

e rode draad door het programma, is het verhaal van 800 jaar Dordrecht, dat wordt verteld en uitgebeeld. Het evenement is toegankelijk voor alle Dordtenaren. De entree is gratis en wat leuk is om te vermelden: er zullen hapjes worden gemaakt en geserveerd door de mensen van verschillende achtergronden en culturen uit onze wijk. De hapjes zullen gratis worden geserveerd, zodat ze ook toegankelijk zijn voor de mensen met een smalle beurs. De organisatie is in handen van MeePlus. Meer informatie over het programma volgt snel.