Events

Kunstrondje Dordt

zo 7 nov. 2021
12:00 - 17:00

Het Kunstrondje Dordt is een wandeling langs galeries, kunst-, antiek- en curiosawinkels, antiquariaten en musea in Dordrecht. 

In het historische centrum van Dordrecht zijn, op loopafstand van elkaar, ongeveer 60 zaken en instellingen aaneengesloten in de Dordtse Vereniging van Kunst- en Antiekhandelaren. Oude en moderne kunst, klassiek design, antiek, brocante, (antiquarische) boeken en nog veel meer. Het Kunstrondje Dordt is een wandeling langs de winkels van deze leden. 

De route is op de website te vinden en in een gratis brochure die verkrijgbaar is bij de VVV en de deelnemers.

Snuffelen
De openingstijden van de zaken zijn verschillend, maar iedere eerste zondag van de maand zijn bijna al deze zaken tegelijk geopend! 

Zo kan de bezoeker van het Kunstrondje ongestoord door de historische binnenstad wandelen, de exposities in de galeries bekijken, of een speurtocht naar dat ene oude boek beginnen. Wellicht kom je een mooi antiek servies tegen, of een oude olielamp?

Het aanbod van de leden is heel wisselend, maar altijd interessant. Snuffelen wordt beloond, want je zult niet de eerste zijn die een grootse aankoop doet voor een klein prijsje.

Wandelroute met audiotour
Daarnaast heeft het Kunstrondje Dordt dit jaar nóg iets extra’s; een wandelroute met audiotour. Zo kun je je laten leiden aan de hand van een app die je wegwijs maakt door de stad. De app combineert audio, tekst en beeld waardoor het Kunstrondje een echte beleving wordt!
Download gratis hier de izi.Travel: Audioreisgids app of in de App Store en Google Play Store. Zoek de wandelroute Kunstrondje Dordt en ervaar wat Dordrecht allemaal te bieden heeft.

Het bestuur van de Stichting Ondernemers Voorstraat Noord, en van het bekende maandelijkse ‘Kunstrondje Dordt’, heeft over de maandelijke kunst- en antiekmarkt op het Nieuwkerksplein helaas moeten besluiten dat dit evenement in 2021 niet kan worden georganiseerd!

Vergelijkbare evenementen

Overige activiteiten

NRG Battles

zo 21 nov. 2021 13:00
Overige activiteiten

UITVERKOCHT – Kinderdag in de herfstvakantie

do 21 okt. 2021 08:30
Overige activiteiten

Bouw je geheime minihut

vr 29 okt. 2021 14:00
Overige activiteiten

Wilgenteen vlechten

za 13 nov. 2021 09:30
Overige activiteiten

Wilgenteen vlechten

za 6 nov. 2021 09:30
Overige activiteiten

Heilig of Profaan? De versiering in kerken en synagogen in de oudheid

ma 7 mrt. 2022 20:00