Events

Kunstrondje Dordt

zo 3 okt. 2021
12:00 - 17:00

Het Kunstrondje Dordt is een wandeling langs galeries, kunst-, antiek- en curiosawinkels, antiquariaten en musea in Dordrecht. 

In het historische centrum van Dordrecht zijn, op loopafstand van elkaar, ongeveer 60 zaken en instellingen aaneengesloten in de Dordtse Vereniging van Kunst- en Antiekhandelaren. Oude en moderne kunst, klassiek design, antiek, brocante, (antiquarische) boeken en nog veel meer. Het Kunstrondje Dordt is een wandeling langs de winkels van deze leden. 

De route is op de website te vinden en in een gratis brochure die verkrijgbaar is bij de VVV en de deelnemers.

Snuffelen
De openingstijden van de zaken zijn verschillend, maar iedere eerste zondag van de maand zijn bijna al deze zaken tegelijk geopend! 

Zo kan de bezoeker van het Kunstrondje ongestoord door de historische binnenstad wandelen, de exposities in de galeries bekijken, of een speurtocht naar dat ene oude boek beginnen. Wellicht kom je een mooi antiek servies tegen, of een oude olielamp?

Het aanbod van de leden is heel wisselend, maar altijd interessant. Snuffelen wordt beloond, want je zult niet de eerste zijn die een grootse aankoop doet voor een klein prijsje.

Wandelroute met audiotour
Daarnaast heeft het Kunstrondje Dordt dit jaar nóg iets extra’s; een wandelroute met audiotour. Zo kun je je laten leiden aan de hand van een app die je wegwijs maakt door de stad. De app combineert audio, tekst en beeld waardoor het Kunstrondje een echte beleving wordt!
Download gratis hier de izi.Travel: Audioreisgids app of in de App Store en Google Play Store. Zoek de wandelroute Kunstrondje Dordt en ervaar wat Dordrecht allemaal te bieden heeft.

Vergelijkbare evenementen

Kunst, antiek & brocante

Kunstrondje Dordt

zo 5 dec. 2021 12:00
Kunst, antiek & brocante

Kunstrondje Dordt

zo 7 nov. 2021 12:00
Kunst, antiek & brocante

Kunstrondje Dordt

zo 5 sep. 2021 12:00
Kunst, antiek & brocante

Kunstrondje Dordt

zo 1 aug. 2021 12:00