Events

Ladiesrun Dordrecht - Ren voor haar leven

za 9 okt. 2021
09:30 - 12:30

Vandaag vindt de zesde editie plaats van Ren voor haar leven!
Met elkaar komen we in beweging voor het goede doel: kwetsbare vrouwen die los willen komen van hun verslaving of uit de prostitutie willen stappen. Kom ook heerlijk hardlopen in de natuur en geniet van dit mooie evenement!

Route van 5, 10 of 15 km
Je kunt kiezen uit drie afstanden. Naast de 5 en 10 km kun je dit jaar ook gaan voor de 15 km.

Ben je net begonnen met hardlopen? Of heb je altijd al eens willen hardlopen, maar is het er nog niet echt van gekomen? Dan is dit je kans! Stel niet langer uit en ga deze leuke uitdaging aan. Super gezond voor jezelf én je steunt er kwetsbare vrouwen mee die graag een nieuwe start willen maken.

Heb je al vaker hard gelopen, maar zoek je meer uitdaging of wil jij je PR verbeteren, dan is dit het moment om je aan te melden voor de 10 km. Je hebt letterlijk en figuurlijk een (goed) doel om voor te gaan.

Is 5 of 10 km een eitje voor je? Ga dan voor de 15 km! Voor de echte fanatiekelingen dit jaar een lange afstand om je tanden in te zetten. Misschien is het afzien voor je, maar je doet het voor de kwetsbare vrouwen bij De Hoop en Terwille.

Deze tocht voldoet aan de corona-maatregelen
We hopen van harte dat de tocht ‘gewoon’ door kan gaan. Natuurlijk houden we rekening met de dan geldende maatregelen vanuit de overheid. Dat betekent dat we voorbereid zijn op verschillende scenario’s.

Samen starten? Schrijf je in als team!
LET OP: Vanwege maatregelen m.b.t. het corona-virus bestaat de mogelijkheid dat we de deelnemers verdelen in kleine startgroepen. Wil je samen starten met één of meerdere personen? Schrijf je dan in als team! 

Kom ook in beweging!
Met deze ladiesrun voor Stichting Terwille en De Hoop halen we geld op voor kwetsbare vrouwen. Bijvoorbeeld vrouwen die uit de prostitutie willen stappen of los willen komen van hun verslaving. Ze kiezen voor een nieuw leven, maar de weg ernaartoe zal moeilijk zijn. Steun jij deze vrouwen door mee te rennen?

Inschrijfgeld: €12,50 (voor de tocht)
Sponsorgeld: minimaal €50,- voor vrouwen die geholpen worden bij De Hoop en Terwille) Inschrijven en meer informatie vind je op de website

Vergelijkbare evenementen

Overige activiteiten

NRG Battles

zo 21 nov. 2021 13:00
Overige activiteiten

UITVERKOCHT – Kinderdag in de herfstvakantie

do 21 okt. 2021 08:30
Overige activiteiten

Bouw je geheime minihut

vr 29 okt. 2021 14:00
Overige activiteiten

Wilgenteen vlechten

za 13 nov. 2021 09:30
Overige activiteiten

Wilgenteen vlechten

za 6 nov. 2021 09:30
Overige activiteiten

Heilig of Profaan? De versiering in kerken en synagogen in de oudheid

ma 7 mrt. 2022 20:00