Events

Lift Off

za 28 jan. 2023
20:30

Lift Off is een in kleinschalig en laagdrempelig dance event waar je met je vrienden heen gaat of waar je heen gaat om nieuwe vrienden te maken. Onder het genot van een drankje en de lekkerste deep house, house en house classics gedraaid door het Lift Off DJ team, bestaande uit Doozle, Jermain en Denman dans je de nacht in! VJ Cada Casa begeleidt de dj’s met spectaculaire visuals.

Line-up:

DJ Denman is sinds zijn jeugd al bezig met het draaien van muziek. Al snel bleek dat DJ zijn iets voor hem was. Mensen laten dansen en plezier hebben was zijn grootste drijfveer. Via het draaien in het Rotterdamse nachtleven en het Spaanse Blanes kwam hij terecht in Dordrecht waar hij al snel resident DJ werd bij Poppodium Bibelot. Hij heeft onder meer gedraaid bij de concepten The House of God, Electrify en Control. Ook stond hij meerdere malen in de line-up van Dancetour Dordrecht, een evenement met meer dan 10.000 bezoekers! Sinds 15 jaar is hij resident DJ in Merz Dordrecht, waar hij om de maand, twee avonden, Oudermerz Gezellig 70s & 80s en Club Merz organiseert. Denman is tevens organisator van Lift Off, een dance concept. Hij is mede lid van het Lift Off DJ team, wat onder andere bestaat uit onderstaande Doozle en Jermain.

DJ Doozle is met al zijn jaren ervaring in alle muziekgenres thuis, maar als DJ draait hij het liefst House en House classics. Daarbij weet hij iedere keer weer net die nieuwe plaat er tussen uit te plukken! Als resident DJ in Merz Dordrecht draaide hij voor de Merz Vibes avonden. Ook hoorde je hem op Wantijpop bij de Geheime Deuntjes en andere bijzondere locaties zoals privé feesten in de Maassilo, het Dordrechts museum en Diligentia in Den Haag!

DJ Jermain begon te draaien als 18-jarige in Alcazar Pleasure Company, waar hij anderhalf jaar ervaring op heeft gedaan. Vandaar uit heeft hij in verschillende discotheken mogen draaien, waaronder Hallo, Baja, Hollywood, Danscafé Anders, Dappen en Merz. Liefde voor swingbeat, funk en soul is altijd gebleven, maar de heerlijke funky, jazzy en deephouse is toch iets waar zijn hart sneller van gaat kloppen. Samen met DJ Doozle en Denman draait hij nog regelmatig bij Club Merz en sluit hij zich nu ook als trio aan bij het team Lift Off.

Tickets: € 4,00 online via www.popcentrale.nl  of aan de deur € 5,00.

Vergelijkbare evenementen

Muziek

Johan den Hoedt en Annelies Schep

za 11 feb. 2023 15:00
Muziek

Start the Panic – The Easter Edition

zo 9 apr. 2023 19:00
Muziek

PEZET

za 18 mrt. 2023 21:00
Muziek

The One (albumrelease)

vr 10 mrt. 2023 21:00
Muziek

Unbend

za 11 mrt. 2023 20:45
Muziek

De bende van Annabel

za 25 feb. 2023 20:45