UITagenda

NK Wielrennen Masters

zo 7 jul. 2024
09:00 - 17:00

De spanning stijgt in Dordrecht, want de organisatie van het Nationaal Kampioenschap Wielrennen Masters heeft een parcours uitgezet dat garant staat voor een epische strijd. Met de Dordtse Biesbosch als decor belooft dit kampioenschap een spektakel van formaat te worden.

De organisatie heeft haar uiterste best gedaan om een parcours te creëren dat het niveau van een Nationaal Kampioenschap waardig is. Het leidt de renners door de prachtige Dordtse Biesbosch, waar smalle dijkjes, open polderwegen en licht hoogteverschil de uitdagende omgeving vormen voor deze ultieme strijd.

Het parcours wordt rechtsom gereden, met de start en finish gepland aan de Oude Veerweg. De route omvat een spannende lus, waarbij de renners de Oude Veerweg verlaten, rechtsaf slaan naar de Zeedijk, vervolgens rechtsaf naar de van Elzelingenweg, dan weer rechtsaf naar de Noorder Elsweg om uiteindelijk terug te keren naar de Oude Veerweg. Met een totale lengte van 6230 meter belooft dit parcours een uitdagende test te zijn voor de vaardigheden en uithoudingsvermogen van de deelnemers.

Strijd om de nationale titel

Het Nationaal Kampioenschap Wielrennen Masters is een evenement dat de beste wielrenners in de categorie Masters (30+ t/m 70+) samenbrengt voor een spannende strijd om de nationale titel. Voor deze editie hebben (onder andere) oud Touretappe-winnaars Michael BoogerdErik Dekker en Gerard van Velde (Olympisch kampioen schaatsen) zich aangemeld. Het belooft een dag vol opwinding, competitie en sportiviteit te worden, waarbij de prachtige natuur van de Dordtse Biesbosch het perfecte decor vormt.

Evenementdetails:

  • Datum: 7 juli 2024
  • Locatie: Start / Finish: Oude Veerweg, Dordrecht
  • Parcourslengte: 6230 meter
  • Start eerste wedstrijd: 9 uur aan de Oude Veerweg
  • Finish laatste wedstrijd: omstreeks 17 u aan de Oude Veerweg

Vergelijkbare evenementen

Sport
Tour de France Femmes

Toerversie Dordrecht

zo 11 aug. 2024 08:00
Sport
Tour de France Femmes

Fiets Fanatics Challenges

ma 24 jun. 2024 10:00
Sport
Tour de France Femmes

Fiets Fanatics Challenges

ma 17 jun. 2024 10:00
Sport
Tour de France Femmes

Etappe: Tour de France Femmes

di 13 aug. 2024 10:00
Sport
Tour de France Femmes

Dikke Banden Race

zo 11 aug. 2024 14:30
Evenement
Sport

Schapenkoppen Sportpark Cross

za 28 dec. 2024 14:00