Events

(Online) Inspiratiebijeenkomst in de stad – Online is niet zo onschuldig als het lijkt

di 6 apr. 2021
20:00

Vanwege het coronavirus is deze Inspiratiebijeenkomst via een livestream op YouTube te volgen. Reserveer gratis een (online) plekje en ontvang de link naar de livestream.

We zijn helemaal gewend geraakt aan de digitale mogelijkheden en kunnen niet meer zonder. Zeker in deze tijd. Dat geldt helaas ook voor criminelen. Net als in de fysieke wereld, zijn criminelen er ook op het internet. En helaas kan iedereen slachtoffer worden.

Spreker Peter Lahousse is dé cyberspecialist van Nederland en werkzaam bij de Nederlandse politie. Hij neemt je in deze Inspiratiebijeenkomst mee in de wereld van cybercrime. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat Peter zien hoe cybercriminelen te werk gaan en hoe de politie cybercriminaliteit bestrijdt. Je wordt je bewuster van de verschillende vormen en gevaren van cybercriminaliteit en krijgt praktische tips om je hiertegen te wapenen.

Over spreker Peter Lahousse
Peter Lauhousse is Cybercrime & Darkweb trendwatcher en oprichter van de website cyberinfo.nl, de digitale bibliotheek voor de bestrijding van digitale criminaliteit. Daarnaast is Peter werkzaam bij de Nederlandse politie, afdeling Politieprofessie (staf) eenheid Zeeland West-Brabant.

Deze avond vol informatie wordt je kosteloos aangeboden door Kunstmin in samenwerking met HBO Drechtsteden, Bibliotheek AanZet en Dordrecht Marketing.

Vergelijkbare evenementen

Overige activiteiten

Geannuleerd – Kinderdag Dordt in Cello

do 13 mei 2021 11:30
Overige activiteiten

Taaloefengroep

wo 14 apr. 2021 10:00
Overige activiteiten

Theater Na de Dam 2021

di 4 mei 2021 21:00
Overige activiteiten

Theater Na de Dam 2021

wo 5 mei 2021
Overige activiteiten

CoderDojo

wo 26 mei 2021 14:00
Overige activiteiten

Taaloefengroep

wo 7 apr. 2021 10:00