Events

Prentenboekjesfestival 'Onder de sterren en de maan' (4+)

zo 12 dec. 2021
16:00

Bezoek dit familiefestival en ontdek meer over de ruimte

Geïnspireerd op de boeken van André Kuipers

Hoe word je een goede astronaut? Moet je hoog durven klimmen? Goed kunnen sporten? Weten waar de planeten staan? André het Astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim… In deze solovoorstelling maken kinderen op speelse wijze kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én met onze mooie maar kwetsbare planeet.

‘André het Astronautje’ is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS. Eerder verschenen al vijf boeken over het Astronautje en maakte hij met illustrator Natascha Stenvert het prachtige prentenboek voor de Kinderboekenweek 2019. Deze voorstelling wordt ontwikkeld in nauwe samenwerking met André Kuipers.

Prentenboekjesfestival Onder de sterren en de maan is een familiefestival: bezoek de voorstelling ‘André het Astronautje’ (4+) of ‘Raad eens hoeveel ik van je hou’ (2+), neem deel aan het foyerprogramma met veel bekende prentenboekfiguren en ga naar de Sterrenfabriek.

De Sterrenfabriek
Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek, een theatrale installatie waar kinderen vanaf 2 jaar naar hartenlust kunnen spelen met sterren van allerlei materialen. Zacht, stevig, magnetisch. Maar sommige sterren worden wel heel bijzonder als je ze in de fabriek stopt. De Sterrenwachter kan jouw hulp goed gebruiken, dus help haar om sterren te verzamelen, of neem de mooiste ster mee naar een eigen plekje om ermee te spelen.

Vergelijkbare evenementen

Muziek
Theatervoorstellingen

The BlueBirds | Great Big World

do 30 sep. 2021 20:15
Theatervoorstellingen

Bromance

vr 29 okt. 2021 20:30
Theatervoorstellingen

Bromance

di 26 okt. 2021 20:30
Theatervoorstellingen

Bromance

vr 8 okt. 2021 20:30
Theatervoorstellingen

Bromance

do 7 okt. 2021 20:30
Theatervoorstellingen

Dennis van Aarssen | Swinging On A Star

do 25 nov. 2021 20:15