Events

Rocky Horror Show | Kunstmin

do 3 feb. 2022
20:15

Wereldwijde kaskraker

Legendarische en onweerstaanbare Nederlandstalige rockmusical

Maak je klaar voor een avond waarbij iedereen mee mag doen en alles weer een keer mag! De krankzinnige cultmusical Rocky Horror Show is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijde kaskraker. Het is een hilarische, wilde rit vol onweerstaanbare muziek. In deze Nederlandstalige versie van de rockmusical is de hoofdrol voor de internationaal succesvolle en geliefde topentertainer Sven Ratzke. Sommige liedteksten zullen (deels) niet vertaald worden, maar in de originele Engelse tekst gezongen worden. Geniet van deze met 5 Tony Awards bekroonde wereldhit vol onweerstaanbare rock-‘n-rollmuziek, waardoor stilzitten wel heel moeilijk wordt…

Brad is net verloofd met Janet. Door een lekke band en een onweersbui raken ze verzeild in de wereld van de perverse dokter Frank-N-Furter. Ze maken kennis met zijn blonde gespierde supercreatie Rocky, dienaar Riff Raff, de rivaliserende wetenschapper Dr. Scott en andere opmerkelijke inwoners. Zo ontaardt een stormachtige avond in een regelrechte relatie- en libidotest. Let’s do the Time Warp again.

De show is internationaal beroemd vanwege de publieksparticipatie. Voel je vrij om je uitbundig te kleden. Niets hoeft en (bijna) alles mag.

Vergelijkbare evenementen

Theatervoorstellingen
Voor kids

Timtim (3-6 jaar)

ma 7 nov. 2022 15:00
Theatervoorstellingen

Tim Fransen | De mens en ik | Kunstmin

do 24 nov. 2022 20:15
Theatervoorstellingen

Daniël Arends | God is mijn rechter

vr 28 okt. 2022 21:15
Theatervoorstellingen

Daniël Arends | Thuis praat ik bijna nooit

vr 28 okt. 2022 19:15
Theatervoorstellingen

Wanderlust | Expeditiefestival met verrassende line-up | Coproductie Bibelot & Kunstmin

za 12 mrt. 2022 20:00
Theatervoorstellingen
Voor kids

Het tinnen soldaatje gecanceld vanwege covid

wo 29 dec. 2021 15:00