Vive La Vrijdag

Vakantie voorbij? Echt niet! Op vrijdag 26 augustus trekken de winkeliers en horeca het vakantiegevoel nog even door! De hele binnenstad staat in het teken van vakantie; strandstoelen, badmintonveld, zomerse drankjes en Franse chansons maken van de binnenstad een waar vakantieoord!

En zoals bij onze warmere buurlanden zullen deze avond winkels langer open zijn. Een selectie van de geopende winkels vind je hier. Een paar uur vakantie zonder problemen met geannuleerde vluchten of urenlange files maar gewoon op de fiets bereikbaar!

Zomerse klanken in de stad

Tussen 18h00 en 21h00 treden er verschillende artiesten op in de binnenstad.

SaXXL staat voor lekker herkenbare muziek, gespeeld door Gertjan Pasveer op zijn saxofoon. Een gevarieerde muzikale reis langs ‘Memory Lane’, voor elk wat wils. Vanavond – voor de gelegenheid – geheel in Franse sferen.

De Braziliaanse SingerSinger/Songwriter en Multi-instrumentalist João Vedana woont en werkt sinds kort in Nederland.  Joao brengt met opzwepende samba’s, pittige tango’s en zwoele rumba’s een heerlijke mix van Zuid Amerikaanse klanken naar Dordrecht.

Met een unieke combinatie van viool en accordeon neemt Duo Mu-Chique de luisteraar mee op een muzikale reis met herkenbare melodieën uit alle windstreken. Tango, Weens, zigeunermuziek, musette, Franse chansons, Nederlands, Italiaans, kortom, voor elk wat wils…

De Lachende Monnik heeft deze avond ook live-muziek met met Denise Marie en Marcel Koster. Daarnaast hebben verschillende horeca locaties deze avond ook de lekkerste cocktails.

Herbeleef het echte vakantiegevoel in de binnenstad!

Atelier Wereldwijven - Dordrecht - Wijnstraat - woninginrchting
Shopping

Op wereldreis door Dordrecht

13 Locaties
Op vakantie in eigen stad - Dordt vlogt
Vlogs

Op vakantie in eigen stad

07 mei 2021
Otto e Mezzo - Terras - Vismarkt - Nieuwe Haven
Stadswandeling

Proef de wereld aan bier en wijn

21 Locaties

Instagram ... nee polaroids!

Iedereen maakt op vakantie de mooiste foto’s voor op Instagram, maar zijn polaroids eigenlijk niet veel leuker? Polaroids zijn terug van weggeweest! Niet gek, want een polaroidfoto zorgt voor een tastbare herinnering van je leuke avond uit!

Dus kom langs bestel een heerlijke cocktail en relax in een strandstoel. Liever sportief? Een potje badminton kan ook! Onze polaroid dame wandelt door de hele binnenstad en schiet overal leuke plaatjes van mensen die in leuke zomeroutfits komen, in de strandstoelen zitten, zomers cocktails drinken, aan het badmintonnen of jeu de boulen zijn. Kortom iedereen die geniet van Vive La Vrijdag!

Bij deze restaurants moet je zijn!

Tapas mediterraanse keuken

Mediterraans

Italiaans pizza Dordrecht

Italiaans

Klein Afrika Afrikaans restaurant Dordrecht

Afrikaans

Garnalen diner wok Aziatische keuken Dordrecht

Aziatisch