Aftrap op vrijdagavond met Dwaalspoor lichtroute, Santarun en Sing-a-long
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

Nieuwsbrief InDordrecht

Volgende week vrijdag is het zo ver, dan is de start van de Dordtse Decemberdagen. Zet het in je agenda en kom de decembersfeer proeven in de mooi verlichte binnenstad van Dordrecht.
15 t/m 31 december

Dordtse Decemberdagen

Vrijdagavond 15 december worden de lichtprojecties van de Dwaalspoor route ontstoken. Op het Stadhuisplein klinkt eerst het startschot van de Santarun gevolgd door de muziek van de Sing-a-long. Kom wandelen of varen en geniet van de mooi verlichte binnenstad van Dordrecht.
Bekijk de website met het hele programma

Er zijn veel activiteiten, hier alvast een tipje van de sluier:

Mooie lichtjeswandeling in de avond

Laat je op meerdere plekken in de binnenstad verrassen door lichtkunst op bijzondere panden. Wandel langs de knusse lichtprojecties en laat je betoveren door de verhalen.

Dwaalspoor met stadsgids

Wees er snel bij en reserveer een stadswandeling. Een uurtje wandelen met een enthousiaste gids op deze boeiende ontdekkingstocht vol verborgen verhalen.

Ervaar decembersfeer vanaf het water

Wees zeker van een plekje aan boord op één van de boten van het Klein Schippersgilde. Reserveer en vaar mee op een avondrondvaart door de feeëriek verlichte havens.

Kersthuisjes met unieke kerstkado's

Op zaterdag 16 en zondag 17 december is er in de Grotekerksbuurt een intieme Decembermarkt. Gezellige kersthuisjes vol met leuke, Dordtse kerstproducten.

Winterse gezelligheid bij Grote Kerk

Op het gezellige Winterplein in de tuin van de Grote Kerk van 26 t/m 30 december geniet je van een lekkere Dordtse traktatie. Met dagelijks live muziek en een nostalgische draaimolen .

Er is meer, bekijk het programma!

Cadeautip: Dordtse kersttrui

Er is een nieuwe editie van de Dordtse Kersttrui! Geef hem als cadeau of draag hem als trotse Dordtenaar tijdens het kerstdiner. Verkrijgbaar in de VVV webshop en bij VVV Dordrecht.
Kersttrui Dordrecht

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl