Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
december 2022

InDordrecht Nieuwsbrief

Kom genieten van de verlichte binnenstad in Dordrecht tijdens De Dordtse December Dagen van 9 december t/m 8 januari. Van glühwein drinken op een winterplein tot avondvaarten en wandelingen langs Dwaalspoor. De agenda van Dordrecht staat in december vol met sfeervolle activiteiten.

Decembermagie tijdens Dwaalspoor

De Dwaalspoor lichtjes wandelroute is het hoogtepunt van de Dordtse December Dagen. Dagelijks van 17.00 – 22.00 uur te bewonderen in de historische binnenstad van 9 december t/m 8 januari (m.u.v. 25 en 31 december). Maak een reis door de tijd bij twaalf locaties met prachtige lichtprojecties die verhalen vertellen uit de Canon van Dordrecht.
Bekijk de route

Op jouw manier genieten

Avondvaarten Dordtse December Dagen

Beleef de decembermagie vanaf het water met de avondvaarten. Het is genieten van de verlichte binnenstad op zijn allermooist. Stap aan boord op één van de boten van het Klein Schippersgilde.

Avondwandelingen Dordtse December Dagen

Een stadsgids van Ontdek Dordrecht neemt je mee door de sfeervol verlichte binnenstad. Met de stadswandeling "Verhalen van het Dwaalspoor" ontdek je meer van de lichtjes wandelroute.
Bekijk alle activiteiten

De Christmas Sing-a-long

Zing samen met je vrienden mee met de kerstklassiekers op het Stadhuisplein tijdens de Sing-a-long. Op vrijdag 16 en zaterdag 17 december van 20.00 tot 21.00 uur onder leiding van Simone Roerarde en Joris Lutz!
Bekijk de agenda

Nog meer winterse gezelligheid

De binnenstad van Dordrecht is extra gezellig met straattheater en muziek. Een aantal musea hebben extra lichtjes, er vaart een kerstmuziekboot door de Wolwevershaven en in de Doe Dordrecht Kadowinkel maak je kans op te gekke cadeaus.

Winterpleinen

Op meerdere locaties vind je winterpleinen met knusse houten chalets. Trakteer jezelf op echte Dordtse drankjes en hapjes of koop er Dordtse cadeautjes voor onder de kerstboom.

Kerstfair Grote Kerk

Kom in kerstsferen tijdens de kerstfair in de Grote Kerk. Er is warme chocolademelk, glühwein, kerstlichtjes, kerstbomen en allerlei leuks te kopen bij de diverse kramen in de Grote Kerk.

Op magisch etalage avontuur

Ga met je kids op pad langs diverse etalages. Schijn met het lampje van je telefoon in de etalage en activeer een verrassende animatie van Rudi het Dordtse rendier.

Inpakservice

Laat je cadeaus extra feestelijk inpakken bij één van de gezellige inpakservice plekken in het centrum van de stad. Je tovert hier gratis je kerstinkopen om tot prachtige cadeaus.

Bekijk alle gezelligheid

Dordrecht decor van Scrooge Live

Op zondagavond 11 december trappen we af met Scrooge Live, rond 20.30 uur bij Omroep MAX op NPO 1. De musical staat natuurlijk in het teken van Kerst en er is aandacht voor Nationaal Fonds Kinderhulp. Tijdens de Dordtse December Dagen staat dit goede doel centraal en kan men een bijdrage leveren.
Kijk je mee?

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl