Kerst inpakservice, bezoek de Dordtse Decemberdagen, Dwaalspoor, stadswandelingen en (avond)rondvaarten.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht nieuwsbrief

Tijdens de Dordtse Decemberdagen is de binnenstad van Dordrecht extra feestelijk en gezellig. Loop de lichtjesroute Dwaalspoor, beleef de Decembersfeer vanaf het water of ontdek de verhalen van Dwaalspoor met een gids. Ontdek wat er nog meer te doen is deze decembermaand in Dordrecht.

Sfeervol shoppen

Tijdens de Dordtse Decemberdagen is de Dordtse binnenstad een cadeau op zich, zowel in de winkels als daarbuiten, met mooie versieringen en gezellige lichtjes. Laat je cadeaus op 22, 23 en 24 december gratis omtoveren tot een top cadeau bij de gratis inpakservice. De winkels zijn extra lang open zodat iedereen de kerstinkopen kan doen.
Meer over kerstinkopen doen

Lichtjesroute Dwaalspoor

Laat je op meerdere plekken in de binnenstad verrassen door lichtkunst op bijzondere panden. Wandel langs de knusse lichtprojecties en je wordt betoverd door de verhalen. Het is één van de hoogtepunten van de Dordtse Decemberdagen. Iedere avond van 15 t/m 30 december (m.u.v. 25 december) van 17.00 tot 22.00 uur.
Bekijk de route

Gezelligheid op het Winterplein

Bezoek het gezellige Winterplein in de tuin van de Grote Kerk van 26 t/m 30 december en geniet iedere avond van 17.00 tot 22.00 uur van een lekkere Dordtse traktatie. Met dagelijks live muziek, gezellige picknicktafels en een nostalgische draaimolen waarop alle kids een gratis rondje kunnen maken.
Meer over Winterplein

Nog meer Decemberactiviteiten

Het Hof van Nederland uitgelicht

Loop nog wat verder door na Dwaalspoor naar dit betoverende spektakel. Het lichtkunstwerk draait om fabelachtige beelden van bomen en natuurlijke landschappen.

Rondvaarten in de avond

Beleef deze decembersferen met vrienden en familie in één van de boten van het Klein Schippersgilde. De gezellige vaartochtjes duren ongeveer een uur en zijn te reserveren van 15 t/m 30 december.

Verhalen achter Dwaalspoor

Ben je nieuwsgierig naar de verhalen achter de lichtkunstprojecties? Boek dan een stadswandeling met gids langs de verhalen van het Dwaalspoor. De kosten zijn € 5,- per persoon.

LUCID in de Kunstkerk

Tijdens LUCID presenteren negen artiesten en kunstenaars werk waarin licht centraal staat. Tijdens de Decemberdagen gratis toegankelijk tussen 17.00 en 22.00 uur.

Lichtjesrondleiding in Huis van Gijn

Enkel verlicht door de lichtjes in de kerstbomen en hier en daar een gaslampje word je meegenomen op een tour door de kamers van Huis van Gijn in kerstsfeer.

Spetterende Vuurwerkshow

Kom tijdens de jaarwisseling om 24.00 uur naar de spectaculaire vuurwerkshow op het drierivierenpunt. Insider tip: op de Merwekade en het Groothoofd heb je het beste plekje!

Bekijk de agenda voor meer tips

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl