Bier proeven op Mout Bierfestival, vakantie vieren in de stad, zomerevenementen en Dordt Vlogt.
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Ga lekkere biertjes proeven op het Mout Bierfestival of vier vakantie in Dordrecht. De stad staat bol van evenementen en we geven je wat tips over nieuwe bedrijven. Dordt Vlogt 'on the road' neemt je mee op avontuur op het water en het land.

Het bruisendste bierfestival van Nederland

Aankomend weekend (28 t/m 30 juli) strijkt het Mout Bierfestival neer in het Wantijpark in Dordrecht. Met meer dan 200 verschillende soorten speciaalbier, lekkere muziek en allerlei activiteiten verandert het Wantijpark in een walhalla voor de levensgenieter. Voor de lekkere trek is er eten voor de vega's en vleeseters en een muziekprogramma met live-acts en een platenbus.
Mout Bierfestival - 28 t/m 30 juli

Een heerlijke vakantiedag in Dordrecht

In deze vlog beleeft Vera Britt een heerlijke vakantiedag in Dordrecht. Ze start de vakantie met een verfrissing van Belicio Cheatday en brengt een bezoek aan de weekmarkt. Ze eet een lekkere pizza bij Otto e Mezzo, een gezellige, sfeervolle plek aan het water. Daarna met de voetjes omhoog bij B&B À la Lon, een perfect overnachtingsadres.
Bekijk de video

Wat is er nieuw in Dordrecht?

Er zijn weer allerlei leuke, nieuwe winkels en bedrijven geopend in de stad. Breng ze snel eens een bezoekje!

Flo's label

Een kleine boetiek van 30 vierkante meter met kleding, woonaccessoires, sieraden en hebbedingetjes. Ideaal voor een cadeautje of wanneer je iets leuks zoekt om aan te trekken naar een feestje.

Ekmekci

Haal hier de lekkere specialiteit Gözleme, een gevouwen yufka (deeg) gevuld met verse ingrediënten naar keuze. Je kunt er terecht voor een lunch, brunch of snelle avondmaaltijd.

Mode & Zo

Tweedehands kledingwinkel met dameskleding, -schoenen, tassen, riemen en sieraden aangevuld met leuke kleine woonaccessoires.

Phonewinkel Dordrecht

Deze nieuwe winkel biedt een breed scala aan hoogwaardige telefoon, accessoires en professionele reparaties. De deskundige medewerkers staan klaar om je te helpen met eerlijk advies en uitstekende service.

Dordrecht, altijd iets te doen

Weer naar de film in het centrum

Het nieuwe Filmtheater De Witt heeft zijn deuren geopend voor het publiek. Bezoekers kunnen komen genieten van de grote zomerfilms zoals Barbie en Oppenheimer. De foyers zijn nog in aanbouw dus tot die tijd zijn hapjes en drankjes verkrijgbaar in de bar van de tegenovergelegen KunstKerk.
Filmtheater De Witt

UITagenda Dordrecht

Van culturele events tot heerlijk genieten van muziek én film- er staan allerlei mooie evenementen op de UITagenda.

Films in de achtertuin

Vier weekenden lang in augustus genieten van films in de Kloostertuin van het nieuwe Filmtheater De Witt. De opening is traditiegetrouw één van de beste films van het afgelopen jaar.

Parkies - op maandagavond

Nog t/m 14 augustus staat het Wantijpark op maandagavond bol van muzikaal genot! Het hoofdprogramma begint om 20.00 uur en Parkies is gratis.

Kunsthoofd - op zondagmiddag

Tot eind augustus is het Groothoofd iedere zondagmiddag het domein van kunstenaars. Je kunt ze aan het werk zien en er is volop gezelligheid met terrassen en livemuziek.

Pasar Malam Istimewa

Dit evenement mag je niet missen want het is de grootste gratis pasar malam in Nederland. Kom genieten van de Indonesische cultuur van 6 t/m 9 augustus.

Meer tips? Bekijk de UITagenda

Dordt Vlogt On the Road

Daan neemt je mee op avontuur in Dordrecht. Hij gaat relaxt en op een andere manier de stad zien vanaf een sup in de historische havens. Daarna gaat hij skaten langs Street Art en ziet vette tricks in het Skatepark.
Bekijk het Vlog en doe mee!

Dordtse Verjaardagskalender met vrolijke tekeningen

Deze moet je hebben! Een kalender met iedere maand andere leuke illustraties van schaapjes op bekende plekken in Dordrecht.
Bestel deze Verjaardagskalender in de VVV-webshop

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl