Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie
Vier de liefde in Dordrecht

Valentijn in Dordrecht

De romantische, historische binnenstad van Dordrecht is gemaakt voor de liefde! Lees snel verder voor Valentijn tips, een romantische liefdesroute, gratis op maat gemaakte liefdesgedichtjes, Valentijnsacties en nog veel meer.
Volg de stickers: Loop de liefdesroute!

Verras je Valentijn in romantisch Dordrecht

Tijdens het weekend van Valentijnsdag (11 t/m 14 februari) kun je een echte 'liefdesroute' volgen door Dordrecht. Volg je hart en de rode tegelstickers in de vorm van hartjes voor een romantische wandeling.
Liefdesroute

Romantische ideetjes

    
 
      

Gratis liefdesgedichten

Op zaterdag 12 februari tussen 13:00 en 17:00 kun je bij aanschaf van de Doe Dordrecht Kadobon in boekhandel Vos & Van der Leer gratis een persoonlijk liefdesgedichtje laten schrijven.

 
 
    
 
      

Verlengd: In het licht van Cuyp

Romantiek in het museum

Maak tijdens je bezoek aan Dordrecht gebruik van de buitenkans om de prachtige tentoonstelling van Cuyp, Turner, Gainsborough en Constable te bekijken. Een must see voor iedereen: deze schilderijen met het gouden licht en serene sfeer.

 
 
    
 
      

Online gedichtjes

Vanaf 9 februari staan er op de website van de Doe Dordrecht Kadobon 5 mooie Dordtse liefdesgedichtjes om uit te kiezen.

 
 
Meer Valentijn in Dordrecht

Valentijndag acties

Bekijk hier een aantal Valentijnsacties in de Dordtse binnenstad en kies hoe jij de liefde gaat vieren in Dordrecht!

Vier de liefde bij Restaurant het Magazijn

Reserveer een tafel voor een leuk diner met een voor-, hoofd- en nagerecht om te delen.

Valentijnsbox met veel liefde

Jouw allerliefste lievelingsmens verras je op 14 februari met een Valentijnsbox van Rockin'Items, Vicino Sei en Christa's Cookies.

Valentijnsmenu bij Art & Dining

Het gehele Valentijnsweekend serveert Art & Dining een Valentijnsmenu voor 2 personen. Leuk om te combineren met een bezoek aan de tentoonstelling In het Licht van Cuyp in het Dordrechts Museum.

Bekijk meer Valentijnsacties

Blijf ook overnachten in romantisch Dordrecht

Een dag is niet genoeg om je Valentijn te verrassen. Reserveer een overnachting in Dordrecht om na te genieten na de Liefdesroute door de stad of een diner voor twee in één van de restaurants.
Steegoversloot 56

Stadshotel Steegoversloot

Monumentaal overnachten in de huiselijke sfeer van Stadshotel Steegoversloot. Sluit deze romantische dag af met een heerlijke borrelplank op je kamer.
Hoogt 3

Zen B&B

Overnacht in de Rooftop of suite van deze luxe B&B. In het speciale Valentijns arrangement zijn o.a. een fles bubbels en een late check out inbegrepen.
Bekijk alle speciale overnachtingsplekjes

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl