Koningsdag | Meivakantie | Nieuw in de stad
Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Dordrecht kleurt even oranje, lees onze tips voor Koningsdag. Bezoek een leuke activiteit tijdens de Meivakantie of loop eens langs bij de nieuwe hotspots in de stad.

Vier jouw Koningsdag in Dordrecht

Koningsdag in Dordrecht is een feest voor iedereen! Van de Oranjemarkt in de gezellige binnenstad tot activiteiten in de wijken tot een spectaculaire vuurwerkshow als afsluiter. Het belooft weer een prachtige oranje dag te worden!
Alles over Koningsdag in Dordrecht

Een paar tips voor Koningsdag

Koningsconcet

Koningsdag begint al op woensdagavond 26 april met een spectaculair Koningsconcert op het Statenplein. Stap binnen in de wereld van de “Nile Rodgers Dance Dance Tributeband.

Oranjemarkt

Koningsdag is dé dag om op zoek te gaan naar tweedehands parels. Eindeloos dwalen tijdens de Oranjemarkt langs alle kleedjes, tafels en kramen op zoek naar dat ene item.

Koningsdag in de wijken

Natuurlijk kleurt de hele stad Dordrecht een beetje oranje. Bekijk het hele programma van het centrum en de overige wijken in Dordrecht.

Party party

Lekker feesten tijdens Koningsnacht en natuurlijk de hele Koningsdag. Live muziek op een terras of in de kroeg. Bekijk het hele programma.

Meer UITagenda tips

Familiedagen in Dordrechts Museum

Er valt van alles te beleven voor kinderen en hun (groot)ouders op 1 en 2 mei. Wat dacht je van een vogelexcursie of een dierenspeurtocht? Lekker creatief bezig met een workshop tekenen of schilderen of buttons maken.
Meer over de Familiedagen

Eropuit in de Meivakantie

Biesbosch Fluistervaartochten

Vaar geruisloos met de Sterling, een open fluisterboot door de prachtige natuur van de Biesbosch of kies voor een rondvaart waarbij je op zoek gaat naar bevers.

Food la Route

Geniet op 2 mei van een 4-gangen diner waarbij je elke gang in een ander restaurant geserveerd krijgt. Het is een gezellige avond uit met vrienden en/of familie.

Kunst- en Antiekmarkt

Op zondag 5 mei vind je misschien wel dat pareltje waar je allang naar op zoek bent op de Kunst- en Antiekmarkt op het Nieuwkerksplein.

Gin Workshop

Maak en proef je eigen gin bij Distilleerderij Rutte. Op zaterdag 4 mei krijg je eerst een rondleiding door het bedrijf en daarna ga je zelf aan de slag.

Meer ideeën in de UITagenda

Nieuw in de stad

Hobbywinkels

Het Fourniturenkabinet

Het Fourniturenkabinet is een leuk winkeltje waar je terecht kunt voor knopen, bandjes, garen, elast...

Bed & Breakfasts

City B&B Hofkwartier

City B&B Hofkwartier is gevestigd in een 17e eeuws pand in hartje centrum Dordrecht. In het...

Met Kids

Het Gemaal

Het Gemaal, een plek voor (h))eerlijk eten en drinken gelegen aan de rand van Stadspolders. Ove...

Frans

L´Archiviste

L’Archiviste is een nieuw restaurant in de sfeer van de roaring 20íes. Laat je ver...

Lees meer laatste nieuwtjes

Originele Dordtse cadeautjes

Leuk als Moederdag cadeau of voor een verjaardag. Onmisbaar voor iedere keukenprinses- of prins met een liefde voor zowel koken als Dordrecht. Bestel in de VVV-webshop of kijk daar voor meer leuke Dordtse keukenartikelen.
Dordrecht Schort

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl