Email niet goed leesbaar? Bekijk hier de online versie

InDordrecht Nieuwsbrief

Tijdens de voorjaarsvakantie is een bezoek aan Dordrecht de moeite waard. Bezoek de grote overzichtstentoonstelling van Jan Veth. Lees onze tips voor uitjes met de kinderen en wat er nieuw is in de stad. Proef culinaire hoogstandjes bij Dordtse restaurants. Beleef Dordrecht als een grote escape room en bekijk de nieuwe brochure groepsuitjes.

Het oog van Jan Veth

De eerste grote overzichtstentoonstelling over de in Dordrecht geboren schilder en kunstcriticus Jan Veth (1864-1925). Voor het eerst worden onbekende werken uit privécollecties publiekelijk getoond naast bekendere museumfavorieten uit diverse musea.
Meer over 'Het oog van Jan Veth'

Tips Voorjaarsvakantie

Wil je erop uit de kinderen? We geven je wat tips in Dordrecht voor deze week.

De Gelukkige Olifant

Toneelvoorstelling naar een boek van Youp van 't Hek met muziek van Tim Akkerman. Op woensdag en zaterdag tijdens de voorjaarsvakantie te zien in de Oude School. Voor de allerkleinsten vanaf 4 jaar.

LetterLAB

Het Onderwijsmuseum is sowieso al hartstikke leuk om te bezoeken. Tijdens de vakantie kun je met LetterLAB allerlei leuke spelletjes spelen, proefjes doen en knutselen.

Vakantieactiviteiten Duurzaamheidscentrum Weizigt

Bij Weizigt kun je lekker zelf aan de slag met allerlei workshops. Zo kun je een vogelhuisje maken, dierensporen zoeken en naar de peuterinloop met Monkey Moves.

Vetbol in een kopje

Voor het broedseizoen kunnen de vogels wel wat extra energie gebruiken. Tijdens deze workshop maken kinderen een vogelvriendelijke vetbol in oude porseleinen kopjes.

Kinderdag bij ToBe

Tijdens deze dag kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar zelf lekker aan de slag. Zo zijn er workshops dans, kunst & design, muziek en theater. De dag begint met een suprise-film en daarna volgen de workshops.

Bekijk de UITagenda voor kids

Dordt Vlogt: Nieuws uit de stad

Laat je inspireren door het vlog over drie nieuwe plekken in de binnenstad van Dordrecht. Strada del Vino is terug van weggeweest en Mees en Hijabella zijn allebei nieuwkomers.
Dordt vlogt: Nieuws uit de stad #14

Meer nieuwe of vernieuwde locaties

Boer'n Bontje

De Broodbar Boer'n Bontje is verhuisd naar een nieuwe plek aan de Voorstraat. Hier eet je de lekkerste Turkse, Surinaamse en Nederlandse broodjes.

Klei en Zij

Ook Klei en Zij zit op een nieuwe locatie aan de Voorstraat. In het grote roze pand worden unieke en stijlvolle sieraden ontworpen.

Beauty Phylosophy by Kamilia

Nog een nieuwe winkel aan de Voorstrat. Een schoonheidssalon voor diverse gezichtsbehandelingen, peelings, waxen en permanente make-up.

Multifunctionele ruimte KV13

Aan de rand van het centrum vind je deze nieuwe ruimte om te vergaderen, trainingen, workshops of scholing te geven. De gezellige ruimte is ook geschikt voor een bedrijfsborrel.

Dordtse restaurants in Gault & Millau gids

Maar liefst 5 restaurants uit Dordrecht hebben een plekje in de nieuwe Gault & Millau gastronomiegids. Lees het blog en laat je verleiden om de heerlijke gerechten te gaan proeven bij deze Dordtse toppers!
Lees het tongstrelende blog

De leukste groeps- & bedrijfsuitjes

De brochure 'De leukste groeps-& bedrijfsuitjes in Dordrecht en Gorinchem' ligt weer op de plank bij de VVV! De brochure heeft een nieuwe uitstraling en staat boordevol programma’s en ideetjes om een dag (deel) met een groep door te brengen.
Blader door de brochure

Beleef Dordrecht als één grote escape room

Met je mobiel in de hand beleef je een spannend avontuur waarbij je door de tijd reist. Op verschillende locaties leer je meer over de geschiedenis van Dordrecht en haar eeuwige strijd met het water.
Bekijk de video

Volg InDordrecht op social media

078-7513000
vvvdordrecht@dordrecht.nl
indordrecht.nl