Locaties

Beauty Phylosophy

Beauty Phylosophy is gevestigd in hartje Dordrecht sinds november 2022. Met een groep professionele beauty specialisten onder begeleiding van eigenaresse Anaïda is een bruisend schoonheidspaleis gecreëerd. Zodat alle bewoners van Dordrecht en omstreken kennis kunnen maken met de echte kwaliteit binnen het werkveld, om zo in het hart van de klant te komen. Je bent bij Beauty Phylosophy van harte welkom voor de volgende beauty arrangementen: huidverbetering en huidverzorging inclusief injections (deze hebben een medische achtergrond).

Daarnaast ben je welkom voor natuurlijk ogende permanente make-up, definitieve ontharing door middel van de zogenoemde diode ice laser, het verwijderen van tattoos en oude permanente make-up. Uiteraard wordt bij Beauty Phylosophy een professioneel  huidverbeterend homecare advies gegeven, voor meerdere huidproblemen. Alle huidbehandelingen zijn individueel op maat gemaakt, met een persoonlijke touch.

Maar dat is nog niet alles dat dit Dordtse bedrijf te bieden heeft. De ervaren kapper maakt je haarfantasieën waar, een spa-pedicure en -manicure inclusief Biab is aanwezig en een wimper- en wenkbrauwenstyliste maakt je look helemaal af! Beauty Phylosophy staat vooral bekend om de uitstekende service, de stijlvol ingerichte ruimte waar de beauty’s die op bezoek komen zich thuis voelen en niet te vergeten om de heerlijke cappuccino.

meer over Beauty Phylosophy

winkelen voorjaar dames Grotekerksbuurt Dordrecht
Blogs
Wandelen
Winkelen

Fris en fruitig de lente in

05 mei 2023

Ook leuk voor jou?

Schoonheidssalon

MYKI

Voorstraat 477
Schoonheidssalon

Amiri Beauty Boutique

Korte Breestraat 1
Nagelstudio
Schoonheidssalon

Studio Wax en Lak

Voorstraat 277
Nagelstudio
Parfumerie
Schoonheidssalon

TianDe by Adri

Vriesestraat 92
Kappers
Schoonheidssalon

Face to Face Hairstudio

Nieuwstraat 26
Verzorging
Nagelstudio
Schoonheidssalon

LOTT. Beautysalon

Voorstraat 339