Locaties

Beauty Phylosophy

Beauty Phylosophy is gevestigd in hartje Dordrecht sinds november 2022. Met een groep professionele beauty specialisten onder begeleiding van eigenaresse Anaïda is een bruisend schoonheidspaleis gecreëerd. Zodat alle bewoners van Dordrecht en omstreken kennis kunnen maken met de echte kwaliteit binnen het werkveld, om zo in het hart van de klant te komen. Je bent bij Beauty Phylosophy van harte welkom voor de volgende beauty arrangementen: huidverbetering en huidverzorging inclusief injections (deze hebben een medische achtergrond).

Daarnaast ben je welkom voor natuurlijk ogende permanente make-up, definitieve ontharing door middel van de zogenoemde diode ice laser, het verwijderen van tattoos en oude permanente make-up. Uiteraard wordt bij Beauty Phylosophy een professioneel  huidverbeterend homecare advies gegeven, voor meerdere huidproblemen. Alle huidbehandelingen zijn individueel op maat gemaakt, met een persoonlijke touch.

Maar dat is nog niet alles dat dit Dordtse bedrijf te bieden heeft. De ervaren kapper maakt je haarfantasieën waar, een spa-pedicure en -manicure inclusief Biab is aanwezig en een wimper- en wenkbrauwenstyliste maakt je look helemaal af! Beauty Phylosophy staat vooral bekend om de uitstekende service, de stijlvol ingerichte ruimte waar de beauty’s die op bezoek komen zich thuis voelen en niet te vergeten om de heerlijke cappuccino.

Ook leuk voor jou?

Tattoo & Piercing

Tattooshop het Gouden Schaap

Wijnstraat 184
Bloemenwinkel/Tuincentrum

Milaflora Bloemcreaties

Voorstraat 232
Herenmode

Royal Blue Kostuums

Voorstraat 286
Woonwinkel
Damesmode

Flo's Label

Voorstraat 403
Keukenwinkel

BBQing

Voltastraat 4
Kappers

Charlie Charlie Lima

Vriesestraat 93